Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha valaki...

Mit csináljak ha valaki zaklat Tik Tokon?

Figyelt kérdés
Szeretem az alkalmazást mert lehet vele értelmes videókat is csinálni. Viszon valami idióta ok nélkül trágár modon kommentelget nekem,hogy legyek öngyilkos mert stb gondolom nincs élete. Letiltom,csinál új fiókot és újra kezdi. Már nagyon zavar mit lehet tenni??
2019. jún. 2. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak ennyit tudsz, letiltod. Neked csak két kattintás, neki jóval több míg egy fiókot beregisztrál, és előbb-utóbb megunja.

A másik lehetőség téged érint rosszabbul: törlöd magad, más néven más fiókot nulláról kezdesz, de mivel a szolgáltatás lényege az arcod használata, előbb-utóbb úgyis megtalálhat.

2019. jún. 2. 19:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem. És ha letíltom. Akkor attól még más felhasználó látja a kommenteket amiket írt és a válaszaimat amikert írtam vissza vagy csak én nem látom amiket kiirt?

Mert feltűnt hogy tiltás után már nem látom de ugyanúgy jelzi hogy pl 3 komment.

2019. jún. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!