Mit tegyek, ha nincs kivel buliznom?
Figyelt kérdés
Sajnos a haverjaim nagyrésze, akikkel korábban buliztam nem igazán vágyik már ilyen jellegű kikapcsolódásra, komoly párkapcsolatban élnek stb. Én viszont szeretnék eljárni bulizni nyáron, de úgy gondolom, hogy ciki lenne egyedül odamenni egy szórakozóhelyre és nem is érezném jól magam...24f2019. máj. 2. 21:17
1/4 anonim válasza:
Szerezz egy kiscsajt,és bulizz vele :)
2/4 anonim válasza:
Hova valósi vagy?
Ugyan én nem vagyok egy nagyon bulizós,de esetleg benne lennék egy kis kiruccanásban,ha a közelben vagy.
26/F
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne egy barátnő, de így ismerkedni is sokkal nehezebb, hogy nem járok sehova. Na meg vidéki kisvárosban élek.
2019. máj. 3. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!