Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nincs semmi dolgom. Mit tegyek?

Nincs semmi dolgom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elsőre komolytalannak tűnhet a kérdés,talán egy kis motivációt várok, de nem tudom miért írom ki. 16 éves,gimnazista vagyok, egy elég jó középiskolában. Szeretem a jelenlegi "pozícióimat" . Imádom a tanárokat, az osztályt, a sulit. Néha azon kapom magam,hogy szomorú vagyok,hogy kicsengettek,hisz hallgatnám még a tanárt, olyan érdekes. Elmegy a nap lazán. Aztán hazajövök. Hazaérek,eszek, vagyok, telefonozok. Elmegy az életem azzal,hogy nem csinálok semmit. Van egy csomó ember,akik mindig mondják mennyi dolguk van. Hát nekem semmi. Ez olyan gáz. Annyira szeretnék produktív lenni. Meg tevkékeny,vagy akármi. De nem tudom mit csináljak... nincs semmilyen hobbim,vagy szenvedélyem. És néha olyan semmilyennek érzem magam... tanulni jól tanulok, nyilván. Ne jöjjön senki azzal,hogy takarodjál tanulni hülye gyerek :D. Ezekkel nincs gond. De nincs életem. Értitek? :/ Mit kezdjek magammal? Ötlet,tanács,valami? :/

Köszi előre is!

2019. ápr. 4. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyél a barátaiddal, kezdj el sportolni.
2019. ápr. 4. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Külön órák. Hobbik. Sport. Kreatív időtöltés. Kertészet. Építőipar. Jogsi. Kézművesség. Túrák. Fotó suli.
2019. ápr. 4. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Találj egy hobbit. Próbálj ki sokféle dolgot, és akkor meg fogod találni, azt amit szeretsz és amiben jó vagy. Például ha jó a kézügyességed, próbálj rajzolni, festeni, barkácsolni vagy kézimunkázni. Ha jól megy a tesi, próbálj ki többféle sportot is. Vagy válassz egy hangszert, és tanulj meg rajta játszani. Kertészkedj, vagy ha nincs kertetek, nevelj szobanövényeket. Ha tényleg nagyon érdekel egy adott tantárgy, és sajnálod, amikor vége az órának, akkor foglalkozz azzal a témával a szabadidődben is. Menj el könyvtárba, vegyél ki egy-két könyvet az adott témában, és olvasgass otthon.

A lényeg, hogy próbálj ki sokmindent, mert máshogy nem fogod megtalálni azt ami igazán érdekel. Nekem a horgolás a hobbim, de korábban soha eszembe nem jutott volna hogy, kipróbáljam, mert amikor technika órán tanultuk, akkor utáltam. Aztán úgy 15 évvel később, miután boltok tucatjait jártam végig hiába egy szép csipke boleróért, elkeseredésemben elhatároztam, hogy megtanulok horgolni, és megcsinálom magamnak. :D Azóta is ez az egyik kedvenc időtöltésem. Ezért is gondolom, hogy tényleg érdemes sokféle időtöltést kipróbálni.

2019. ápr. 4. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!