Nem tudom megítélni, hogy jól végzem-e a dolgom. Sosem vagyok magammal elégedett. Ha meg is dÍcsérnek, úgy érzem csak azért, mert látszik, hogy nincs önbizalmam és ezzel akarnak segíteni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
"feladat teljesítésén van a hangsúly, nem pedig az odavezető úton"
Azért az oda vezető út sem mindegy adott esetben. Nem mindegy, hogy egyszerűbb megoldással 1 nap alatt vagy sajátos megoldással 3 nap alatt végzi el az aktuális feladatot.
Volt például egyetemi ismerősöm, vonalas rajzként rajzolt meg egy metszetet. Majd rájött, hogy az egész épületet meg kell emelni X centivel. Majd fél napig egyenként húzgálta át a vonalakat. Holott van direkt ilyen célokra kijelölő eszköz, amivel 2 kattintással 1 perc alatt kész lett volna.
De amúgy én is sokszor érzek így, mint a kérdező. Nem tudom megítélni a saját munkám. Pedig sokszor mondják, milyen jól, milyen gyorsan csinálom. Mégis úgy érzem, hogy bénázok, lassú vagyok, azt érzem van bennem csomó tartalék amit nem tudok kihozni magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!