Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok táncolni?

Miért nem tudok táncolni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen, nem tudok. Persze, nem volt alkalmam sokat gyakorolni sose de nem megy :( mint egy bálna, olyan vagyok. Persze görcsölök is fejben, de ha elengedem magam se megy.

A mozgáskoordinációm, legalábbis amikor a szükség úgy kívánja - munka közben pl - szinte tökéletes. Olyan gyorsan, olyan mozdulatokat mutatok be, hogy magam sem tudom, hogyan. Két ember között, 1,5 méteres folyosón, tálcával a kezemben is gond nélkül átpörgök. A reflexeim is ugyanilyen jók. Szinte már táncolok a pult mögött durvább napokon.

De ha tudatosan kellene bármit is megcsinálnom, nem menne. El is szegyellem magam, es nem megy.

2019. ápr. 28. 15:25
 1/1 anonim válasza:
Táncoktatásra menjél el. Én is most szeretném elkezdeni.
2019. máj. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!