HBO Go-hoz mi a minimum rendszerkövetelmény?
Laptopon nem tudok filmet nézni, hihetetlenül durván akad, laggol, majdhogynem képkockánként áll meg.
Elég régi gépről van szó, de a netünk erős (a gépben a háló(?)kártya is 100 mbites, ami nyilván sokat levesz az 500ból, ami lehetne, de még mindig elégnek kéne lennie... a hbo honlapja szerint is...)
Youtube-on nincs gond a videókkal, letöltve is tudok filmet nézni, de a hbo go használhatatlan.
Oké, régi gép, de új korában jó volt, ma is simán elfutnak rajta játékok, mèg online formában is, igaz, nem a legjobb grafikaval nyilván.
És azért sem értem, mert a _tényleg_ gagyi tabletemen, ahol már a netezés is idegölő, olyan lassú, na, ott meg a hbo go appal simán nézek filmet...
Szóval nem értem. Gyikben nem találtam rendszerkövetelményt, csak a sávszélességre vonatkozóan, de akkor mégis mi lehet a gond?
Köszönöm!
Ellenőriztem az írtakat, a proci 2.10 GHz, a RAM 3 gb.
Letöltöttem a silverlightot, de sajnos nem oldotta meg a problémát, ugyanúgy szakadozik az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!