Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyi kovetoje...

Hogy lehet ennyi kovetoje papp ineznek?

Figyelt kérdés
25 eves vagyok, altalaban nem nezek ilyen magamutogato ingyeneloket, de a hugom nezte regebben ezt a csajt, es rajtam ragadt, annyira ledobbentem tole, hogy lehet egy ennyire semmitmondo, halal ciki emberbol sztart csinalni. Azota neha csekkolom instan, hogy ilyen meg olyan meghivast kapott rendezvenyekre, kozben meg nem csinal mar semmi videot magatol, csak akkor, ha epp hatarido tartja egy szponzoraciohoz (eddig is egy rakas sz.r volt, de most meg mar abszolut nincs semmi azon kivul, hogy mit evett meg milyen partyt tolt vezetes kozben,- ehhez kulon gratulalok). Nem ertem, a cegeknek miert erdekuk, hogy egy ilyen sotet libat szponzoraljanak? Meg a fiatal generacio is, megis mit nez rajta? Hogy lehet erre igeny? Ez annyira szomoru.

2019. ápr. 16. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:

a magasabb kultúra kedvelői már évszázadok óta sopánkodnak rajta, hogy a könnyedebb műfajok képviselőin mit esz akkora tömeg, amikor számukra napnál világosabb, hogy azok nem képviselnek valós értéket, csak az általuk többre tartott komoly és értékes dolgok.

szerintem jobban jársz vele, ha megkíméled magad ettől a sopánkodástól, panaszkodástól, mert nincs sok értleme, haszna. keresd meg azokat a dolgokat, amik téged érdekelnek, számodra hasznosak, értékesek és azokat nézd, sőt akár terjeszd is, hogy minél többen megismerjék, kövessék, minél sikeresebbé váljanak az általad értékesnek gondolt dolgok és talán így túl is nőhetnek az ilyeneken.

a húgodat pl. azzal nem fogod lebeszélni az ilyenekről, hogy lehúzod, hogy milyen szar. ellenben, ha mutatsz neki egy minőségibb alternatívát és arról beszélsz, az miért jó, az lehet, hogy símán és anélkül is meg fogja győzni, hogy értékesebb ennél, hogy ezt kimondanád neki.

persze ha a kérdésed nem csupán panaszkodás, hanem tudományos kíváncsiság hajt, hogy megértsd, ezek a dolgok mitől működnek, mitől sikeresek, miért eredményesebbek akár más, ezeknél értékesebb dolgoknál is, akkor érdemes lehet tudományos marketing, pszichológia, szociológia és szociálpszichológia tanulmányokat olvasnod, mert egy csomó érdekes dolgot dokumentáltak már ezek a tudományok a világunk működéséről. bevezető irodalomként ajánlom neked Pratkanis és Aronson: Rábeszélőgép című könyvét - persze ez még jóval a közösségi média megjelenése előtt íródott, de alapvető mechanizmusokat elég jól leír.

2019. ápr. 18. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!