Milyen új dolgot találjak ki, ami érdekessé tenné az életem?
Figyelt kérdés
Idén érettségizem, és a stresszes életbe, ami csak a tanulásról, felvételiről szól valami új kellene. Már a világot is sokkal szürkébben látom. Ezért valami újdonság kellene. Mit ajánlotok, utazás? Valami más?2019. márc. 16. 22:07
1/7 anonim válasza:
Utazz, utazz, utazz! Az mindig feldobja az embert
3/7 A kérdező kommentje:
Utaznék én, ha tehetném.
2019. márc. 16. 23:08
4/7 anonim válasza:
Belföldön is tudsz utazni. Annyira nem értem azokat az embereket akik mindig azt mondják hogy "nincs pénzem utazni, főleg nem külföldre". Emberek egy külföldi utazás van hogy olcsóbb mint egy belföldi! Utazással is foglalkozom, úgyhogy ha kell segítek bárkinek!
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Igen, a külföld sokszor olcsóbb vagy ugyanannyi, de akkor is már jobban megéri, Magyaroroszágon rablás már amit csinálnak.
Rafting, siklóernyőzés, ejtőernyőzés, gördeszkázás, gokartozás.
6/7 anonim válasza:
Csajozz! Annak van most itt az ideje, nem az utazgatásnak.
7/7 Ypszilon1980 válasza:
#6: Egyébként ez is igaz..... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!