Miért kritizálják ennyien Dancsó Pétert?
Állandóan jönnek a kérdések, higy miért változott meg, mi történt vele, mi ez a stílus stb... Folyamatos fikázás, hogy mennyire rossz, meg önmaga parodiája lett stb.
Szerintem moat is igényes videókat csinál, és vicces is.
A youtuben lévő szemét tartalmakat alázza gúnyos szarkasztikus stílusban. Azt a sok mocskot nem is lehet másképp. Szerintem a nagyképű stílust is egyértelműen poénnak szánja. Annyi szemét moslék tartalommal van tele a net, hogy kell valaki, aki kritizálja, és ő pont ezt teszi a saját, utánozhatatlan stílusával. Nekem pont a régi 5 évvel ezelőtti videói nem tetszenek, akkor még olyan túlzottany visszafogottnak tűnik számomra.
Én még csak nem rég bukkantam rá és most kezdtem a régi videóit az ujjak közül már láttam párat, nekem am ott is volt ami tetszett egy kettő de persze korántsem mind, én ezt a rappelés dolgot sem értem h miért szükséges am bár én nem szeretem a rappet.
Ez viszont tényleg őszintén érdekel 6-os kommentelő, írtad h vannak személyes tapasztalatok elmeséled mi volt az?
Amúgy kérdező ez érdekes kérdés volt sztem jó h kiraktad érdekes volt a válaszokat olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!