Csak én nem értem miért nézik ennyien Unfieldet?
Félreértés ne essék, nem az a bajom hogy sok a féliratkozója, hanem az, hogy nincs egyensúlyban azzal amit letesz az asztalra. Megnéztem néhány videóját és olyan témákról beszél amikről én szoktam a haverjaimmal. Ezek a témák nem bírnak olyan jelentőséggel hogy a barátaimon kívül mást érdekelné, megbeszéljük utána el is van felejtve, Unfield ezt videóra veszi és több mint százezren nézik ezt. Miért?
A másik meg a challenge videók meg a reakció videók, szerintem ez az ötlettelenség netovábbja, mert kb mindegyik videós ezt csinálja, tisztelet a kivételnek.
én is azt nem értem, hogy a hozzá hasonlókat miért nézik. alapvetően a legtöbbjükkel azért nincs akkora bajom, mert magát a videót legalább tisztességesen megcsinálják, és foglalkoznak vele. de maga a tartalom tényleg mainstream, amikor csak vlogból áll, meg challenge-ekből...sokaknál meg már elkezdődött a sütés-főzés is...lányoknál szépség"tanácsadás"...azt sem értem(illetve de, mert a legtöbb fiatal pont ennyire bizonytalan, és nincs egy szemnyi kreativitása sem, és hát azt gondolják, hogy az a jó, ami népszerű).
én azokat a videósokat tartom valamire is, akik legalább ha csinálnak is ilyen videókat, de emellett van egy főprofiljuk, ami alapján tudod őket hova tenni.
A kérdezőnek igaza van. Most akartam kiírni egy hasonló kérdést, de felesleges úgy érzem.
Semmi egyediség, tömegvideói vannak. Átlagosan beszél átlagos dolgokról. Nem értem mire kapták fel ennyire őt :/ Nem irigy vagyok, csak vannak jobb videósok, akik megérdemelnék azt a 150 ezer nézőt.
A gameplayek meg siralmasak... én ha egy játékot elkezdek akkor legalább utánanézek, hogy mi, hogyan. Fél óra vidiből 20 perc bénáskodás.
Ez az én véleményem, jöhetnek a piros kezek.
"nem értem mi a kuki bajotok van vele"
Mert nem fogtad fel a leírást. Olvasd el még egyszer.
"de ha nektek nem tetszik akkor csináljatok ti jobbat ;)"
Mi a NÉZŐK vagyunk. Miért kéne NEKÜNK videózni? Maradjatok ezzel a 'csinálj jobbat' logikával, már iszonyat unalmas, a tízévesek jönnek ilyenekkel. Ha nem tudsz főzni, akkor neked az étteremben csak szart adhatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!