Miért baj, hogy jobban szeretek "jó kislány" lenni, mint bulizós, pörgős "rossz kislány"?
Sokan mondják, hogy jól nézek ki, bármelyik szórakozóhelyen a középpontba kerülhetnék, és mégis miért nem járok bulizni?
eddig még csak gimibulin voltam, amit nagyon élveztem is, de ezt a kortársaim nem nevezik bulizásnak, mert ott ugye tilos piálni és cigizni.
én sokkal inkább előnyben részesítek egy kis sétát a barátaimmal cigi és pia nélkül, de még a barátaim is megjegyzik néha, hogy "nem kell mindig ilyen jó kislánynak mutatni magam, csak egyszer próbáljam ki, milyen jó egész éjjel részegen bulizni...." de engem ez megijeszt, attól még, hogy mások szerint jól nézek ki-tényleg nincs önbizalomhiányom, de nem tartom magam nagyképűnek, nem tökéletes a külsőm-miért kéne állandóan buliznom? Ti mit gondoltok erről?
16/L
Ez szerintem is a teljesen jó felfogás.
Csináld azt amit szeretsz ha nem szeretsz bulizni hát ne csináld.
Ne hallgass a barátaidra az egész estés részegen bulizással kapcsolatban,az meg elég szomorú hogy ők így gondolják,csak is azt csináld amit szeretsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!