Pyro Fanok! Mi az oka hogy a nagy pyrorendelős oldalakról eltűntek a 4. es kat. Eszközök ill. a választék is sokkal kisebb lett?
Pyrofire-ről szoktam rendelni de szilveszter óta nincsenek f4.es cuccok meg pyrogate on sem.
Gyanítom Bombashop bukásától tojhattak be mert ugye fény derült az f4 es cuccok árusítására.
Elvileg amúgy a legnagyobb baja a rendőrségnek a számla kiállítások hiányával volt de ez most mindegy.
Mi a véleményetek erről?
Az "aki durrogtat az hülye" stb... válaszokat 100%ban ignorálom higgyétek el felesleges...
Elméletileg a hatóságoknak már eddig is szúrta a szemét az F4 árusítása (főleg a németeknek, é a hollandoknak), csak nem tudtak velük mit kezdeni.
Valószínüleg mindenki ezért vette le a "komolyabb" választékot, hiszen ők sem akarnak a hűvösre kerülni..
Szerintem a pyrofire nem akart elesni a bevételtől, így a főszezont még végignyomta, bevállalva a kockázatot, és most pedig vár, hogy mi lesz végül a bombashop ügy kimenetele -tudom, hogy nem csak őket zárták be (több értelemben is), viszont a legnagyobb a bs volt.
Szerintem arra van bőven esély, hogy ha ki tudják kerülni a jogi akadályokat, akkor a pyrofire-re a szezon előtt (azaz legkésőbb nyár végéig) visszakerüljenek az F4 cuccok. Sokan keresik őket..és...személyes véleményem: Bár nem vagyok oda azért, hogy legyünk illegálisak, mert milyen menő, és szeretek inkább a törvényes úton járni, az utóbbi években úgy érzem, hogy Magyarországon tüzijátékot vásárolni egy pénztemető: Marha sok pénzért kapsz egy nagy kalap szart.. És Szlovákia is egyre inkább kezd elmenni ebbe az irányba. Nekem a vetőcsövesek a kedvenceim amiket az egy csapásra átsoroltak F4-be... Lehet helyette venni "airbomb" egy cső egy lövés szart, egy rakás pénzért.. És kb Európa nagy részén ez van. Szóval van forgalom bőven, és lehet rajta vitatkozni, hogy ez jó, vagy rossz, de van rá kereslet, és amíg van kereslet, lesz kínálat is.
Köszi a tartalmas választ :)
Remélem minnél előbb visszakerülnek
Imádom őket xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!