Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy valamelyik számotokra kedves tárgyatok megsérült a ti hibátokból?

Figyelt kérdés

Képregényeket gyűjtök és a múltkor úgy jártam, hogy egyszerre akartam volna levenni őket a polcról, és leestek a padlóra, a jobb alsó sarkuk pedig megtört/meggyűrődött (kemény fedelesek). Amikor észrevettem a kárt, kicsit meghasadt a szívem, mert nagyon fontosak ezek a tárgyak számomra. Azóta tanultam belőle és egyesével veszem le a polcról őket. Előfordult már veletek hasonló történés?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. febr. 9. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, szerintem mindenkivel. Gyakran előfordul, hogy az ember időt vagy pénzt akar spórolni és nem úgy jön ki a lépés, ahogy azt elképzelte. A legtöbben egy-két eset után megtanulják, hogy szánjanak időt arra, amit csinálnak és ne próbáljanak fölöslegesen multitaszkolni, mert nem éri meg a kockázatot az a 20 másodperc, amivel rövidebb ideig tart a pakolás, ha nem teszem arrébb a porcelánokat, mer elfér mellettük, amit le szeretnék venni a polcról.
2019. febr. 9. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán, mert amiket gyűjtök, azokra úgy vigyázok, mint a hímestojásokra. A gond inkább az, hogy pl. költözésnél nagyon nehéz úgy bepakolni ezeket a cuccokat, hogy semmi bajuk ne legyen. Mondjuk az is előfordult régebben, hogy a bátyám a nagy becsben tartott focis újságaim egyikét tekerte össze és csapta meg vele a szúnyogot. Ilyenkor akkora hisztit csaptam, hogy többet nem mert hozzájuk nyúlni... :)
2019. febr. 9. 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy vigyázom rájuk, mint a szemem fényére, azért szakadt meg a szívem... csak nem gondolkodtam, mielőtt cselekedtem.
2019. febr. 10. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vélem is megtörtént már. És valószínű még sokakkal. Nekem is majd megszakadt a szívem, nagyon szomorú voltam miatta, de idővel elmúlik.
2019. febr. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!