Barfosok! Előfordult már valamelyikőtök kutyájánál, hogy ráunt valamelyik húsra?
Azt nem tudom, hogy ráunt e, de mikor csak nyammogott az étellel, akkor fogtam és kb. 15-20 perc múlva elvettem.
Nem kell neki könyörögni és ne kínálgasd.
Volt, hogy kimaradt nálunk egy étkezés, mert nem akart enni. A következőt meg befalta.
Ha egyébként jó az étvágya, kedve...stb csak néha-néha kimarad 1-1 étkezés, az nem baj
Az öregemmel így kezdődött az a folyamat, aminek a végén kiderült, hogy alacsony a pajzsmirigyhormonja. Mióta kap rá gyógyszert, megint fal. Sokáig nem értettem, mi baja, mert rendesen rárontott a vacsira, szájába vette a húst, kiköpte, látszott rajta, hogy meg akarná enni, de nem ízlik, vagy nemtudom (pont nyúl volt nálunk is amúgy), a csirkeszárnyat viszont elropogtatta eleinte, aztán már az se kellett.
Nem állítom, hogy nálatok is ez van, mert ezer más oka lehet annak, ha a kutya nem eszik rendesen (fogfájás, torokfájás, mittudomén), de ha nem jön helyre, érdemes megnézetni dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!