Szerintetek lenne igény youtubeon egy esküvői temtikájú csatornára?
Az esküvő igen nagy business minden szolgáltatónak.
Ha profin van megcsinálva, akkor biztosan lesz rá kereslet.
Nem tudom milyen tematika lenne, de pl. én szívesen néznek olyan részeket, ahol mondjuk több ékszer üzletet végigjárnak és árak, stílusok vannak bemutatva. Ugyanez pl helyszínekkel, éttermekkel, virágboltokkal.
Ha jól csinálod, akkor a szolgáltatók fognak keresni, hogy benne lennének egy-egy kisfilmben.
ne vedd zokon, de te azt is megkérdezted GYK-n, hogy van-e igény az esküvői szolgáltatására, amivel foglalkozol?
egy ilyen kérdésnek nincs sok gyakorlati haszna. megkérdezed, elmondják az emberek a véleményüket, hogy ok mit gondolnak róla és ettől még ugyanúgy nem fogsz közelebb merülni a valós válaszhoz, hogy van-e igény, csak ahhoz, hogy kommentelők mit gondolnak róla, hogy van-e igény valamire, ami nem is létezik.
ugye érzed, mi a gondom ezzel? esküvői tematikájú csatornából is lehet több felet csinálni több fele stílusban, módon. egyiket-másikat lehet hogy fogják nézni, míg egy harmadikat-negyediket meg nem. mert az egyiknek sikerül úgy megszólítani a közönséget, hogy érdekelje őket, míg a másiknak meg nem.
ha esküvői szolgáltatóként érdekelt is vagy a dologban, akkor hajrá, vagy bele, csináld meg, tedd ki és kiderül, hogy van-e rá igény. ha nincs, akkor kielemezheted, hogy csak nem megfelelően csinálod, változtathatsz és kipróbálhatod, hogy máshogy jobban működik-e.
én azt se gondoltam volna soha, hogy arra van igény hogy emberek azt nézzék, hogy más emberek hogyan játszanak pixeles számítógépes játékokkal - és mégis rengetegen ezzel töltik az idejüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!