Lenne igény animés youtube csatornára?
Figyelt kérdés
Belevágtam a dologba és elkészítettem a csatornát, valamint egy rövid bemutató videót. Elsősorban animékkel, mangákkal, light novelekkel és vizual novelekkel foglalkoznék. Ti kíváncsiak lennétek ilyesmire?2017. aug. 27. 21:38
1/17 anonim válasza:
Ha hentairól lenne szó még azt mondanám király, de így kihagynám.
2/17 anonim válasza:
Már van ilyen, ott az Animegyetem, és az Animológia.
Nem küldöd el nekem a csatornád linkjét privátban?
3/17 anonim válasza:
Engem érdekel :)
Esetleg egy link?
4/17 A kérdező kommentje:
Húha jó gyorsak vagytok. :)
#1 Hmm... oké nem hiszem hogy lesz. :D
#2/3 Ismerem a csatornákat ezért is kérdezem hogy továbbra is lenne-e rá kereslet.
2017. aug. 27. 22:06
5/17 anonim válasza:
Pontosan miket akarsz feltenni? Teljes anime részeket, vagy csak vágot jeleneteket? Egyébként éngem érdekelne, csak sajnos néha törlik az ilyeneket a moderátorok...
6/17 A kérdező kommentje:
Anime bemutatókat és kritikákat.
2017. aug. 27. 22:36
7/17 anonim válasza:
Naná!! Szerintem ez az, amiből magyar kevés van. Két darab nagyon kevés. Az Animológia nekem nem szimpatikus, nem is nézem. Atist pedig hiába imádom, ő inkább a mainstream animékkel foglalkozik. Én nagyon bírnám, hogyha egy sokkal sokoldalúbb, kevésbé felkapott (de annál jobb) animékkel foglalkozó MAGYAR csatorna is lenne. Úgyhogy hajrá, én nyomok egy feliratkozást.
8/17 anonim válasza:
Ha olyan casual plebejjus csatornát akarsz csinálni, mint a mos tutók, inkább ne fáradj.
9/17 anonim válasza:
Nyomtam egy subot,ha igényes tartalmat csinálsz, akkor rám számíthatsz!:) Kérdés: Könyvek alatt mit értesz a bemutatódban? Japán íróktól könyvek vagy japánról szóló könyvek? (Remélem az első)
10/17 anonim válasza:
Magyar animés csatornákból nagyon kevés van (a 2 említett mellett még ott a Moshi-Moshi és az Animekommentátor is, csak reklámzásképp), és soha nem elég belőlük.
Én sok sikert kívánok neked, és bizakodok, hogy elkezded, és fel fogsz törni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!