Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a neve ennek az embernek?

Mi a neve ennek az embernek?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam a tévében, first.

Well, az performance úgy kezdődik, egy álvány microfonnal bírkózik, because nem engedi hangját árassza. Az énekhang awesome.

A srác esetlenül (görnyedtten áll, retro-szüveg van rajta) dalszövege nincs meg csak a dallama, de valami "elhagytál, ne menj el, maradj"

Azután egy rapper mesél a csajról és a srácról, mert ő a megmondóember.

A srác, aki énekel vicces, a mikrofonnal birkózik; a hangja; szép dal.

Előadó?

2019. jan. 13. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Te komolyan nem tudod a well, performance, because, awesome szavak magyar változatát? Elkeserítő.
2019. jan. 13. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Are you bored? Answer me kuecsön.
2019. jan. 13. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes, én egy felsőfokú angol nyevvizsga ellenére is tudok fogalmazni magyarul, neked pedig max az alap van meg. XD

Amúgy ha tudod melyik csatornán ment, akkor a TV újságban simán visszakeresheted.

2019. jan. 13. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak "menőzni" akar azzal, hogy tud angolul, húúú egy magyar oldalon angolul írogatok, de király vagyok már, igazából semmi értelme így írnia mert mint mondtam - magyar oldalon van, de lényegtelen. És amúgy van egy olyan érzésem, hogy az angol tudása sem olyan széleskörű, fitogtatni nem azok szoktak akik olyan jók valamiből.
2019. jan. 13. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha you leard Ungarisch veil es perra irritante...
2019. jan. 13. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez biztos benne volt " ha itt lennél velem és fognád a két kezem"

The Google has find this Rebublic.

A Re..ic dalszövege ds nem ő adta elő 3s csak ez a par egy mondat volt a többi nem, minr a rechbliv szoveg3ben

2019. jan. 13. 18:59
 7/7 anonim válasza:
Te most magyarul írsz vagy angolul? Döntsd már el.
2019. jan. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!