Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék velük újra...

Hogyan tudnék velük újra találkozni?

Figyelt kérdés

Ismerősöknél töltöttük a Szilvesztert. Amikor mi (a barátom, a haverja és én) odaértünk, akkor már ott volt náluk két jó barátjuk is a szomszédból, akik egyébként egy pár. Velük ezelőtt még sosem találkoztam, ennek ellenére nagyon jól éreztem magam közöttük. Igazán közvetlenek voltak és repült velük az idő.

Fontos tudni rólam, hogy igen visszahúzódó természetű vagyok, főleg társaságban, ezért nem is szoktam jól érezni magam ilyen közegben. De most mintha kicseréltek volna, pedig egy korty alkoholt nem fogyasztottam.

Éjjeli 2 óra körül azt mondta a barátom, hogy induljunk el, mert még fel akarják lőni a haverjával a rakétákat meg a tűzijátékokat, amiket vettek és nem akarnak túl későre maradni, ezen kívül hasfájásra panaszkodott a piától, mert ő(k) velem ellentétben ittak. Én még maradni szerettem volna, de úgy voltam vele, ha a barátomék elindulnak,akkor én is.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan találhatnék rá alkalmat, hogy ismét találkozhassak azzal a számomra szimpatikus párral, akit ismerősömék áthívtak a szomszédjukból? Milyen programot szervezhetnék, ami ideális lenne arra, hogy újból összejöjjön a csapat? Nem lenne ez részemről tolakodó, ha felvetném, hogy van egy ilyen elképzelésem? Természetesen úgy tervezném, hogy rajtuk kívül mindenki más is ott legyen, aki Szilveszterkor is jelen volt.

Sajnos nem egy városban élünk, sőt nem is ugyanabban a megyében, de aránylag sűrűn járunk arrafelé, tehát megoldható lenne a tervem. Csak azt nem tudom, hogyan találhatnék rá módot.

Köszönöm, ha végigolvastad!

28/L

2019. jan. 3. 16:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Vedd fel Velük a kapcsolatot (Facebook, telefonon).

Majd szólj Nekik ha arra jársz, hogy ha van kedvük talizzatok valahol.

2019. jan. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!