Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyibe került a Rammstein...

Mennyibe került a Rammstein koncertjegy? V. I. P. jegy is van? Backstage-be lehetne velük találkozni?

Figyelt kérdés

Na szóval, már 2 éve vagyok rajongójuk, mindig követem az eseményüket, nehogy lemaradjak.

És gyüjtöm a pénzt, de sose tudom, hogy mennyi elég lesz-e..

Mert nemcsak a Rammstein koncerte akarom dobni a pénzem.

VIP jegy is van? Backstage-ben lehet találkozni velünk és beszélgetni?

Jó ötlet-e első sorban venni a helyet?

Koncerten a nézők, illetve a tömeg állnak? (Jó, biztos, hogy igen. Mivel voltam már Papp Laci Sportarénában, majdnem mindenhol székek vannak..)

Nem tudom, hogy mikor jönnek majd. Most elöször azt ígérik, hogy Fesztivál DVD-n dolgoznak. Azután talán új albumon, és aztán megint turné.:3

Januárra várható Emigrate új album. (Richard Kruspe másik együttese.)

2013. dec. 31. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha jönnének megint, gondolom elővételben simán lenne megint 15 ezer. Amúgy tényleg lesz új Rammstein album? Én már nagyon attól féltem, hogy lemegy ez a turné, aztán max még 1-2, kiadnak egy válogatásalbumot pár kiadatlan számmal és ennyi. De ez jó hír, hogy lesz még album és talán ide is jönnek :)

2014. jan. 1. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Mivan?:D Most már nincs turné. Már megvolt a Made In Germany, 2013-ban is volt ilyesmi újabb turné.

Nem tudok róla, hogy újalbum kiadása elött mégegyszer lesz turné a régi számokkal..

Ha már Paul nyilatkozott 2011 végén, akkor igen..:)

De elöször most a fesztiválok talán turné koncertek DVD élöadásokkal foglalkoznak.

Bár..Till 2005-ben azt mondta hogy 50 éves korában abba szeretne hagyni az éneklést.

S lám, most lassan mindjárt 51 éves lesz, és mégis dolgozik.

De remélem nem történik közbe semmi, és megtartják az igéretüket..

Mert már rég kellett volna kiadni a Liebe Ist Für Alle Da korszak DVD-t..

2014. jan. 2. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem Till Lindemann azt nem gondolta teljesen át, hogy 50 évesen nem akar a 'színpadon ugrálni'.

A LIFAD DVD-ről pedig már 2010 óta egy csomószor volt szó, infó, találgatás. Egy biztos, valami készült, hiszen ez is azt bizonyítja: http://www.youtube.com/watch?v=CVlJlJgxV_M

DE: ez már tök régen kiszűrődött, aztán letiltották youtuberól, majd újra felkerült és azóta fennt van.

Remélem, hogy lesz DVD, de nem értem, hogy mi tart eddig.

Fesztiválos DVD a 2013as turnéról szerintem biztos, hogy nem lesz.. miért lenne?

Mindegy.

Új album, meg szerintem lassan készülőben van, mert Tilltől kérdezték a verseskönyve kapcsán, hogy elképzelhető, hogy némelyik vers majd zenét is kap, és Rammstein számként is debütál, mire ő azt mondta, h igen, sőt van amelyik már a próbaterem falán lóg (ha jól emlékszem):)

Najó, tudom, hogy ez nem a kérdésre volt válasz, csak nem bírtam kihagyni az okoskodást :)

2014. jan. 3. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Na, ha tényleg lesz új album az király, már rongyosra hallgattam mindent.
2014. jan. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!