Mennyibe került a Rammstein koncertjegy? V. I. P. jegy is van? Backstage-be lehetne velük találkozni?
Na szóval, már 2 éve vagyok rajongójuk, mindig követem az eseményüket, nehogy lemaradjak.
És gyüjtöm a pénzt, de sose tudom, hogy mennyi elég lesz-e..
Mert nemcsak a Rammstein koncerte akarom dobni a pénzem.
VIP jegy is van? Backstage-ben lehet találkozni velünk és beszélgetni?
Jó ötlet-e első sorban venni a helyet?
Koncerten a nézők, illetve a tömeg állnak? (Jó, biztos, hogy igen. Mivel voltam már Papp Laci Sportarénában, majdnem mindenhol székek vannak..)
Nem tudom, hogy mikor jönnek majd. Most elöször azt ígérik, hogy Fesztivál DVD-n dolgoznak. Azután talán új albumon, és aztán megint turné.:3
Januárra várható Emigrate új album. (Richard Kruspe másik együttese.)
Ha jönnének megint, gondolom elővételben simán lenne megint 15 ezer. Amúgy tényleg lesz új Rammstein album? Én már nagyon attól féltem, hogy lemegy ez a turné, aztán max még 1-2, kiadnak egy válogatásalbumot pár kiadatlan számmal és ennyi. De ez jó hír, hogy lesz még album és talán ide is jönnek :)
Köszönöm!:)
Mivan?:D Most már nincs turné. Már megvolt a Made In Germany, 2013-ban is volt ilyesmi újabb turné.
Nem tudok róla, hogy újalbum kiadása elött mégegyszer lesz turné a régi számokkal..
Ha már Paul nyilatkozott 2011 végén, akkor igen..:)
De elöször most a fesztiválok talán turné koncertek DVD élöadásokkal foglalkoznak.
Bár..Till 2005-ben azt mondta hogy 50 éves korában abba szeretne hagyni az éneklést.
S lám, most lassan mindjárt 51 éves lesz, és mégis dolgozik.
De remélem nem történik közbe semmi, és megtartják az igéretüket..
Mert már rég kellett volna kiadni a Liebe Ist Für Alle Da korszak DVD-t..
Hát szerintem Till Lindemann azt nem gondolta teljesen át, hogy 50 évesen nem akar a 'színpadon ugrálni'.
A LIFAD DVD-ről pedig már 2010 óta egy csomószor volt szó, infó, találgatás. Egy biztos, valami készült, hiszen ez is azt bizonyítja: http://www.youtube.com/watch?v=CVlJlJgxV_M
DE: ez már tök régen kiszűrődött, aztán letiltották youtuberól, majd újra felkerült és azóta fennt van.
Remélem, hogy lesz DVD, de nem értem, hogy mi tart eddig.
Fesztiválos DVD a 2013as turnéról szerintem biztos, hogy nem lesz.. miért lenne?
Mindegy.
Új album, meg szerintem lassan készülőben van, mert Tilltől kérdezték a verseskönyve kapcsán, hogy elképzelhető, hogy némelyik vers majd zenét is kap, és Rammstein számként is debütál, mire ő azt mondta, h igen, sőt van amelyik már a próbaterem falán lóg (ha jól emlékszem):)
Najó, tudom, hogy ez nem a kérdésre volt válasz, csak nem bírtam kihagyni az okoskodást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!