Akik szilveszterkor egyedül lesztek mit csiáltok?
Nekem most úgy alakult, hogy egyedül leszek. Nem tudom mit csináljak, lehet korán bealszom, vagy járkálok pesten egy kis itókával.
És ti?
Én örülni fogok a fejemnek, hogy egyedül lehetek itthon néhány órát. Én úgy vagyok az ünnepekkel, hogy attól még, hogy valaki kitalálta, hogy össze kell bulizni egyet, nekem attól még nem kell összejönnöm másokkal bulizni egyet. Régen erőltettem a dolgot, mert a csapból is ez folyik, de rájöttem, hogy nekem ez nem jön be... Se inni, se bulizni nem szeretek, a társaságot se különösen igénylem...
Úgyhogy idén is az lesz, ami tavaly és előtte: csinálon itthon azt, amit szeretek. :) Sorozat/film/podcast közben rajzolok, esetleg összerakom a tervezett papírszobrot, de lehet sütök valamit... Nem tudom. Sok minden van, amit itthon szeretek csinálni, valószínűleg azokkal a dolgokkal leszek el szilveszterkor is.
Átmaszturbálom magam a jövőévbe. Mondjuk akkor is ezt csinálom, ha társaságban szilveszterezek.
Lehet, hogy ezért nem hívnak sehova?
En sem vagyok ez a minden hetvegen pialjunk tipus. (Emiatt vagy nem hivnak sehova, vagy konkretan ismerkedesnel lesz gaz) Voltak azert naaagyon huzos dolgok regen, de nem szeretek ejszakazni, inni stb. Max a tarsasag miatt. Nalam ilyen alkalom max szulinapok, szilveszter vagy nyaron neha.
De most fura lesz semmit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!