Mondanátok nekem ehhez hasonlót? (makett/modell)
Figyelt kérdés
1/8 as méretű modell autókról van szó amelyek alkatrészeit a hetente megjelenő újságokhoz csatolják.
pl: dacia 1300, delorean vissza a jövőbe kocsi, james bond aston artin db 5 öse, talán fut valami tankos sorozat is most belőle.
A kérdésem az lenne hogy hol tudok venni olyan modelleket amik ehhez hasonlóak,úgyértem hogy az alkatrészei fémek és én rakom össze.De egybe szeretném megvenni,nemszeretnék várni rá két évet..és lehetőleg ne 300.000 ft körül mozogjon az ára..amit rászánok max 60.000ft. köszönöm válaszotok
2018. dec. 25. 20:12
1/2 anonim válasza:
nem tudom mennyibe fájhat de biztos van aki eladja az egész sorozatot
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. De ezeket csak példának hoztam. Nem baj ha kisebb csak darabokból álljon és osszekelljen szerelni. Ragasztosat nem nagyon szeretnék, se műanyagot. Hátha valaki tud ilyenről.
2018. dec. 26. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!