Mi az oka, hogy az emberek elmennek egy ilyen programra, ha nem értik annak lényegét? Vagy inkább miért adnak ennek hangot úgy mint egy műveletlen tuskók?
Tegnap voltam egy vetítésen, ahol jó, ha az ember tisztában néhány alapművel, illetve képes arra, hogy megértsen néhány más művészeti ágazat kisebb-nagyobb részleteit.
Volt benne néhány elvontabb téma, de ha az ember érzelmi intelligenciája topon van, képes megerteni és a művésszel együtt gondolkodni (nem azonosulni, csak érteni mi miért történik)
A vetítés közepén már fele annyian voltunk a teremben mint az elején.
A mellettem ülő két pár folyton egymástól kérdezte hogy "ez mi a f@.sz?" (bocsánat, de szó szerint így beszélt ott mindenki), "b@zmeg de sz. r", "ez meg mi akar lenni?" stb.
Nagyon idegesítő volt. Próbáltam koncentralni egyben élvezni az előadást, ezek miatt nem ment úgy ahogy szerettem volna.
A legalapabb művekkel sem voltak sokan tisztában és egyes jelenetek között nem értették az összefüggést. Aminek hangot is adtak, hogy milyen "hülyeség".
Kérdem én, ha valaki ennyire csökött gondolkodású, miért jön el egy ilyenre?
Aki meg elvezné, az meg nem tudja..

A primitív emberek mindig erőszakosan és büszkén hangoztatják a véleményüket. Ez mindig így volt, mindig így lesz. Az ilyenek nem foglalkoznak vele, hogy másokat zavarhat a primitív viselkedésük.
Egyébként melyik filmről van szó?

1-es vagyok.
Ha tippelnem kéne, azt mondanám Trier filmjére ültél be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!