Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sweatcoin vélemény?

Sweatcoin vélemény?

Figyelt kérdés

Bárkinek valami személyes tapsztalat/vélemény a Sweatcoin alkalmazasrol?

Oltogatók kíméljenek

2018. nov. 30. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rátettem majdnem közvetlenül az ünnepek előtt a telefonomra. Eddigi tapasztalataim: Nagyon meríti az alkalmazás a telefont. Csak akkor számol coint ha a gps visszaigazolja, hogy haladtál.
2018. dec. 31. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szabadtéri mozgást számolhatsz el vele. 1000lépés -1 couin. Ingyenes accounttal max 5 coint lehet vele keresni wgy nap. Vannak különböző pré.mizm accountok is, ezt az összegyüjtött coinokböl lehet kifizetni.
2018. dec. 31. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon sokan panaszkodnak, hogy sok lépésre kevés coint írnak jóvá. Volt aki szabadban 10000 lépését 1 coint kapott. Én még ilyet nem vettem észre.
2018. dec. 31. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik válaszoló ugyanaz volt, én. :)
2018. dec. 31. 14:19
 5/5 Erdekelne a valaszod válasza:
100%
5 perc alatt 15%-ot esett le a telefonom toltottsege, igaz, a netemet is megosztottam kozben de brutalisan eszi az energiat
2019. jan. 3. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!