Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért kedveli/nézi mindenki...

Miért kedveli/nézi mindenki Zsozéatyát?

Figyelt kérdés

Kicsit elegem van abból, hogy minden második videóban szerepel, amit meg szeretnék nézni (gondolok itt azokra a csatornákra, ahova videósokat hívnak meg kvízműsorokra).

Engem személy szerint nagyon idegesít a stílusa, másodperceken belül fel tudja cseszni az agyamat. Komolyan ez kell manapság az embereknek?

2018. nov. 18. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont azért népszerű, mert nem tucatember. Van egy stílusa és egyénisége, ami ezek szerint több embert vonz mint taszít. Nem vagyok fanboy, sem feliratkozva a csatornájára, de például a "szerinted?"-ről csak azért nem vagyok leiratkozva, mert ott produkálja magát, és az a 3 perc belőle pont elég.
2018. nov. 18. 12:33
 2/6 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy sokan nem értik a humorát. Még mindig jobbnak tartom a videóit mint a Nosika felé huncut Kingázást, meg a próbálj meg nem nevetni ès társai kollaborációs videókat. Igaz, hogy mostanában már nem annyira foglalkozik a youtube nézőivel, de ettől függetlenül imádom. 24/L
2018. nov. 23. 02:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már ezért nem is követek ilyen nagy csatornákat (Nosika, VR, Nessaj, Barni, IHNIH, Henry Kettner, Csecse Ati és még sorolhatnám). Minden videóban benne van a másik és xy csatornát pont azért nem követem, mert ha már a saját csatornáján sem tetszett az illető akkor a közös videót sem fogom megnézni. Persze tudom, hogy csak az én kedvemért nem lesznek ilyen videók.
2018. dec. 15. 15:34
 4/6 anonim válasza:
Ő a mi atyánk ki a menyből hullott alánk, hogy lentről cirogasa mindenkinek a mindenesét. Ettől jön iszgalomba minden kis perverz piszok.
2018. dec. 23. 23:56
 5/6 anonim válasza:

Mindenkinek más a véleménye!

Én személyszerint imádom Zsozét, egyrészt azért, mert felettébb intelligens személyiségnek tartom, másrészt pedig nem tömeg. Stílusos, (lehet, hogy magának való a stílusa, de legalább van neki) vicces és van egy elképzekése arról, hogy mit szeretne MÉG csinálni.

Azért hívják az ilyen műsorokba, mert valószínűleg könnyű vele együtt dolgozni, és, ha az ember megismeri rendesen, biztos vagyok benne, hogy egy tisztességes embernek tartja.

2019. ápr. 10. 06:02
 6/6 anonim ***** válasza:
csá atyám jó a sztrím
2019. júl. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!