Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a legkínosabb/nevetségesebb...

Mi a legkínosabb/nevetségesebb szituáció ami veletek történt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Meglattak fikazni.
2018. nov. 5. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb. 8 éves voltam, amikor megnéztük a Fleshdance filmet. Otthon a szomámban a film hatására egy hosszú, földig érő szoknyát felrángattam a hónom alá, övvel megkötöttem a derekamon, így úgy nézett ki mint egy elfuserált estélyi ruha, de akkor nagyon menőnek gondoltam, és benyomtam kazettáról a film zenéjét, és arra "táncoltam" (balettmozdulatokat imitáltam) egyedül. Nem vettem észre, hogy a nővérem és a barátnői már percek óta bámultak a szoba ajtajából és kuncogtam rajtam, aztán észrevettem őket, és röhögve rámzárták az ajtót.
2018. nov. 5. 15:21
 3/4 anonim válasza:
48%

Egyik a sok közül ....

Pár házzal lakik tőlünk

Régen együtt játszottunk az oviba,osztálytársak lettünk

5.vagy 6.-ban egymás melett is ültünk a suliba

Szüleink is jo barátságba voltak (vannak a mai napig)

Mindig atjarkaltunk egymáshoz tanulni ,együtt mentünk reggelenként suliba

Szoval,igen elég sok idot toltottunk együtt szinte tesok voltunk

Mikor a tanár egymás mellé ültetett minket,szabad foglalkozás volt

Igy elkezdtünk beszélgetni (hangzavar)

Ki az aki annyira nem szimpi az osztályból ? Kerdezi

Forgatom a szemem és igy a sracra mutatok . Ezzel poenos akartam lenni ...

Mire olyan tok furan kezdett nézni

Felhozott gyorsan egy másik témát

Mire szünetben leesett hogy azt kérdezte tolem hogy ki az aki tetszik az osztályból

Basszus mondom,fel se merült bennem hogy tetszene ,dehát 11-12 évesen még akkor nem is a fiukon agyaltunk mi lányok

Cinkes:D

2018. nov. 9. 05:24
 4/4 tambi3 ***** válasza:
100%

"A pesszimista azt mondja, ennél rosszabb már nem jöhet, mire az optimista: dehogynem..."

Már ez is régen volt:

Sétáló utcában lakom, megyek haza, jön szembe velem a NŐ (csupa nagybetűvel). Jól néz ki, csinos, sőt...!!! És mosolyog! Pocak be, mell ki, mint annak idején. Közelebb ér, még jobban mosolyog. Most már én is. Kicsit fiatalka (hozzám), de nagyon is megvan mindene. Igazi "tigrincs"! Biztos szingli, mert a férfinyűvők már csak ilyenek. De azért hajrá, talán lesz még bennem elég szufla... Naná, hogy lesz! Hajrá, csábmosoly! Találkozunk; előre köszön, és azt mondja:

- Csókolom Laci bácsi!

Slussz-kész-passz-vége-nincs tovább, ennél lejjebb már nem lehet esni, pedig...:

Belvárosban jön a másik tigrincs, tökéletes, pompás, odavagyok... Mosolyok, majdnem egyszerre érünk a nagy ház kapujához, de ő kicsit előbb. Kissé erőlködve kinyitja az irdatlan kaput, majd visszalép:

- Tessék parancsolni...

Ennél már csak az lesz kínosabb, ha majd tömegközlekedek, és gyönyörű ifjú hölgyek felpattannak:

- Tessék leülni , bácsika.

Állítólag: "megöregedni nem szégyen, azt ki kell érdemelni!" Minden bizonnyal és kétségkívül így van, de azért elég kínos. Mindenesetre, kedves nálam fiatalabb embertársaim igyekezzetek élni, és jól élni, mert olyan, mintha ma érettségiztem volna, pedig közben eltel negyvenöt év...

2018. nov. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!