Vezetsz naplót? Mit szeretsz benne legjobban? Kinek mutattad meg?
én már többször megpróbáltam, de nem elég érdekes és eseménydús ahhoz az életem. főleg a neveletlen hercegnő hatására próbáltam meg :D de ha mondjuk a környezetemben cuki vámpírpasik lennének, akik szerelmesek belén, mint elena gilbert életében, akkor lehet írnék én is :D
de inkább blogot vezetnék szerintem, persze a neveket megváltoztnám és senki sem tudhatna róla :D
16/L
Vezetek, de nem rendszeresen, csak ha valamit le kell írnom. Ebből adódóan nem is egy könyv vagy füzet, hanem inkább papírhalmaz egy-két füzettel. A legjobb, hogy visszaolvasva évek múlva is tudom, miért pont azokat a szavakat használtam, milyen hangulatban voltam, milyen emberek vettek körül azokban az időkben. Nemcsak azokról írok, amitől boldog vagyok, de az életemben felmerülő problémákról, fordulatokról is. Visszaolvasva értékelni tudom a döntéseimet, az eddigi életemet össze tudom hasonlítani a mostanival. Néha mókás, néha meg szomorú.
Még nem mutattam meg senkinek, csak nagyon régen egy barátnőmnek aktuális részleteket, de ez még tinikoromban volt. Azt akkor azért tettem, mert addig is arról a fiúról volt szó, akibe halálosan szerelmes voltam. :D Mára már csak az enyém, és nem hiszem, hogy valaha valaki látni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!