Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vezetsz naplót? Mit szeretsz...

Vezetsz naplót? Mit szeretsz benne legjobban? Kinek mutattad meg?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

én már többször megpróbáltam, de nem elég érdekes és eseménydús ahhoz az életem. főleg a neveletlen hercegnő hatására próbáltam meg :D de ha mondjuk a környezetemben cuki vámpírpasik lennének, akik szerelmesek belén, mint elena gilbert életében, akkor lehet írnék én is :D

de inkább blogot vezetnék szerintem, persze a neveket megváltoztnám és senki sem tudhatna róla :D

16/L

2010. jún. 24. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Vezetek, de nem rendszeresen, csak ha valamit le kell írnom. Ebből adódóan nem is egy könyv vagy füzet, hanem inkább papírhalmaz egy-két füzettel. A legjobb, hogy visszaolvasva évek múlva is tudom, miért pont azokat a szavakat használtam, milyen hangulatban voltam, milyen emberek vettek körül azokban az időkben. Nemcsak azokról írok, amitől boldog vagyok, de az életemben felmerülő problémákról, fordulatokról is. Visszaolvasva értékelni tudom a döntéseimet, az eddigi életemet össze tudom hasonlítani a mostanival. Néha mókás, néha meg szomorú.

Még nem mutattam meg senkinek, csak nagyon régen egy barátnőmnek aktuális részleteket, de ez még tinikoromban volt. Azt akkor azért tettem, mert addig is arról a fiúról volt szó, akibe halálosan szerelmes voltam. :D Mára már csak az enyém, és nem hiszem, hogy valaha valaki látni fogja.

2010. jún. 25. 00:48
 3/3 anonim válasza:
Én vezetek, és elég rendszeresen, de mindig csak azt írom le, ami nagyon jó élmény, hogy ne felejtsem el őket. Szoktam beleragasztani kisebb dolgokat, amikhez emlék kötődik. És sokszor rajzolok bele. Azért csinálom, mert nem akarom elfelejteni a fiatalságom, és szerintem irtó vicces lesz majd 20 év múlva visszaolvasni, vagy megmutatni az unokáknak :D És persze jó kedvem lesz, ha olvasgatom, de még nem mutattam meg senkinek, csak pár rajzot. De amúgy szívesen megmutatom a barátaimnak. Ajánlom mindenkinek!
2010. jún. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!