Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kiket szeretsz a legjobban a...

Kiket szeretsz a legjobban a Dumaszínházban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Fúúú, hát elég sokukat.

Kiss Ádám

K.A.P.

Kőhalmi Zoli

Hadházi Laci

Benk Dénes

Beliczai Balázs

Bödőcs Tibor

Somogyi András

Dombi

Csenki Attila

Rekop György

Most hirtelen ők jutottak eszembe.

2010. dec. 9. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem a legjobbak:

Kőhalmi Zoltán

Hadházi László

Kiss Ádám

2010. dec. 9. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Kovács András Péter, Hadházi László, Bödőcs Tibor, Kőhalmi Zoltán Beliczai Balázs, Benk Dénes, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Dombóvári István, Somogyi András, Bellus István, Trabarna (Lorán Barnabás), Orosz György.

Nagyjából ennyi. Kiss Ádám is ide tartozott korábban, de mára már annyira humortalan lett számomra, hogy azért nem soroltam ide.

Aki iránt semleges vagyok: Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Felméri Péter, Szöllősy-Csák Gergely, Szobácsi Gergő, Pataki Balázs. Őket nem szeretem túlzottan, de nem is kapcsolok el, ha meglátom őket.

Akiket nem szeretek: Fábry Sándor, Csenki Attila, Rekop György, Mogács Dániel, az összes női standupos (nem szexista megjegyzésnek szántam, ez csak az én véleményem, nem akarom megsérteni a nőket), Hajós András, valamint az összes újonc. Tőlük semmit nem bírok megnézni/meghallgatni, mindig áttekerem őket.

2018. jún. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!