Kiket szeretsz a legjobban a Dumaszínházban?
Fúúú, hát elég sokukat.
Kiss Ádám
K.A.P.
Kőhalmi Zoli
Hadházi Laci
Benk Dénes
Beliczai Balázs
Bödőcs Tibor
Somogyi András
Dombi
Csenki Attila
Rekop György
Most hirtelen ők jutottak eszembe.
szerintem a legjobbak:
Kőhalmi Zoltán
Hadházi László
Kiss Ádám
Kovács András Péter, Hadházi László, Bödőcs Tibor, Kőhalmi Zoltán Beliczai Balázs, Benk Dénes, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Dombóvári István, Somogyi András, Bellus István, Trabarna (Lorán Barnabás), Orosz György.
Nagyjából ennyi. Kiss Ádám is ide tartozott korábban, de mára már annyira humortalan lett számomra, hogy azért nem soroltam ide.
Aki iránt semleges vagyok: Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Felméri Péter, Szöllősy-Csák Gergely, Szobácsi Gergő, Pataki Balázs. Őket nem szeretem túlzottan, de nem is kapcsolok el, ha meglátom őket.
Akiket nem szeretek: Fábry Sándor, Csenki Attila, Rekop György, Mogács Dániel, az összes női standupos (nem szexista megjegyzésnek szántam, ez csak az én véleményem, nem akarom megsérteni a nőket), Hajós András, valamint az összes újonc. Tőlük semmit nem bírok megnézni/meghallgatni, mindig áttekerem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!