Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyesmi rémtörténeteket...

Ilyesmi rémtörténeteket keresek, linkelnétek?

Figyelt kérdés

Egyedül vagy otthon, és a hírekben egy gyilkosról van szó, aki szabadon van. Kinézel az üvegajtón, ki a kertbe, és látsz egy férfit állni a hóban. Pontosan úgy néz ki, mint aki a hírekben volt, és rád mosolyog. Nyelsz egyet, és azonnal tárcsázod a 911-et. Visszanézel, ki a kertbe, ahogy a füledhez szorítod a telefont, és látod hogy már közelebb van hozzád. Aztán elejted a telefont ijedtedben. Nincsenek lábnyomok a hóban. Az üvegajtón ő tükröződik.

Kirázott a hideg a végén. Ismertek ilyet?

2010. jún. 24. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én 14 vagyok és még mindig az jár az eszembenXD

Találtam még1-et amibe rémtörténetek vannak.....Jah én vagyok a babás:)

[link]

2010. jún. 25. 16:52
 12/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ez ott van az általad linkelt honlapon is, de én itt olvastam először, és még a gépet is alig mertem kikapcsolni, mert ledermedtem, pedig ha belegondolsz nem is durva, nem trancsíroznak meg ilyenek a végén mégis nagyot üt.

2010. jún. 25. 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt én csak belinkeltem elolvasnni nm mrtmXD szóval hiába írod le hogy mennyire megijedtél:P de tudod mit elolvasom..:/
2010. jún. 25. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Tudod mit?XD inkább holnap reggel vagy délelőtt:P

Ma már este van ehezXD egész éjjel nem tudnék aludni!......lehet hogy meggondolom magam és elolvasom:/De inkább holnap szerintem:)

2010. jún. 25. 19:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Majd írd meg milyen hatást keltett nálad xD:D De komolyan.. csak, hogy azért ne halálozz el nekem.. A végén van egy eléggé bizarr kép egy csávóról félik leszakadt állal ( vagyis csak a bőr van leszakítva róla, a viasztestekben lehet látni, ha láttad már a filmet). Szóval léggé durva, és rátesz egy lapáttal az ijedségre.
2010. jún. 25. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:

OH ELOLVASTAM!!!!!!

Szólhattál volna hogy ne tegyem, nem akarok semmilyen listán lenni!!!:'(

2010. jún. 25. 20:40
 17/19 A kérdező kommentje:

Nyugi én még nem haltam meg, és nem is szándékozok:D

Az első linken lévő szellem/démon/akármicsoda listáján is rajta vagyok, de még semmi. Cuppogást sem hallok:D Osztálytársammal szórakoztunk úgy, hogy egymásnap cuppogtunk és néha ijesztő volt, amikor nem tudtam, hogy egymás mögöttem van-e.

2010. jún. 25. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Még én is élek:)

Azóta már nem is félek!=D

Akkor hirtelen ijesztő volt a gondolat meg minden de azóta nem....sokkal tovább tartott a hatása annak az oldalnak, amit először írtam ahonnan szedted ezt a kérdést:D

Én sem hallok cuppogást:)

De (bár írja hogy naplóból van)szerinted tényleg megtörtént?:S

2010. jún. 25. 21:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, de elképzelhető, bár nagyon-nagyon kicsi rá az esély. Ha leegyszerűsítve nézzük, akkor van egy fiú, aki megőrült és meghalt. Nem tudjuk hogyan, de meghalt. A lány aki elolvasta naplóját, annyira beleképzelte magát, hogy ő is kezd megzavarodni. Ez így elképzelhető, de nagyon földhözragadt :D
2010. jún. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!