Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyesmi rémtörténeteket...

Ilyesmi rémtörténeteket keresek, linkelnétek?

Figyelt kérdés

Egyedül vagy otthon, és a hírekben egy gyilkosról van szó, aki szabadon van. Kinézel az üvegajtón, ki a kertbe, és látsz egy férfit állni a hóban. Pontosan úgy néz ki, mint aki a hírekben volt, és rád mosolyog. Nyelsz egyet, és azonnal tárcsázod a 911-et. Visszanézel, ki a kertbe, ahogy a füledhez szorítod a telefont, és látod hogy már közelebb van hozzád. Aztán elejted a telefont ijedtedben. Nincsenek lábnyomok a hóban. Az üvegajtón ő tükröződik.

Kirázott a hideg a végén. Ismertek ilyet?

2010. jún. 24. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát ilyen történetek kb az egyik óvodás mesél a másiknak.. :) Roppant ijesztő,és tényleg jól meg van írva.Ha ettől kirázott a hideg akkor inkább tartózkodj a horrortól!
2010. jún. 24. 21:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, mégha burkoltan is, de legyáváztál. CSak pusztán tájékoztatásul közlöm, hogy jópát horroron vagyok túl, kezdve a Körtől egészen a Farkasemberig. A psziho-thrillereket szeretem a legjobban. Azért rázott ki a hideg, mert beleképzeltem magamat a történetbe. Jéé ha elképzeled, hogy veled történik eléggé ijesztő, bár lehet, hogy te nem rémülnél meg egy ilyen szituációban, én talán igen.
2010. jún. 24. 21:51
 3/19 anonim ***** válasza:

Ezt innen vetted?:D

[link]

Ezt énis olvastam szörnyű dolgok vannak:P

Ha nem innen vetted itt van ez ha igen kresek neked és írok ha találok:)

2010. jún. 24. 21:56
 4/19 anonim ***** válasza:
Inkább holnap keresek , mert most hiába nézek utána lolvasni nem merem hogy téllg rémtörténet-exd Már este van ehz:P
2010. jún. 24. 21:58
 5/19 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:58 vagyok és az előtte lévő.......bár ez nagyon hosszú és még mindig a felénél tartok de nekem ez tetszik:

[link]

Ez egy egész történet:)

2010. jún. 25. 13:07
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen innen vettem :D [link]
2010. jún. 25. 15:37
 7/19 anonim ***** válasza:

A kutyás csipp-cseppet ismered?

=)15/L

2010. jún. 25. 15:38
 8/19 A kérdező kommentje:
Elolvastam a játékbabásat:D Durva, de nagyon tetszik, szeretem az ilyen psziho fajtájúakat.
2010. jún. 25. 15:54
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon bejött (én írtam):D

De nem nagyon találtam...:S

2010. jún. 25. 16:01
 10/19 A kérdező kommentje:
Amikor a kutya megnyalja a gazdi kezét ... az volt életem legelső rémtörténete. Mai szemmel, nem annyira rémisztő, de akkor aludni sem mertem, mert csak 6 éves voltam xD
2010. jún. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!