BTS shippeket szeretnék kérni! ⬇️⬇️?
Vkook(Taehyung és Jungkook): Ők a két legfiatalabb tag a bandában és ez a shipp amolyan alap shippnek számit az ARMY-k körében.
Mondjuk nekem azért ez a kedvenc shippem mert szinte úgy viselkednek mint a testvérek,közel állnak egymáshoz. És szerintem ez nagyon aranyos mert néha tényleg úgy viselkednek mintha több lenne köztük mint barátság.
NamJin(Namjoon x Jin): A csapat apja és anyja.
Sope (Suga x J-Hope): Tök ellentétes személyiségűek, de valahogy mégis annyira összeillenek (Szerintem)
Sope: Ahogy az előttem lévő írta, teljesen ellentétek, mégis annyira jól megvannak együtt, és kiegészítik egymást.
Ah ultimate shippem a TaeJin, amit sajnálatos módon elég kevesen shippelnek:( Egyszerűen nem tudom. Alapjáraton a Sope-ot sem annyira romantikus értelemben shippelem, meg hihetetlenül tud zavarni, amikor a fangirlök rájuk akarják kényszeríteni a saját akaratukat, és melegnek titulálni őket, de ez az egyetleb ship(TaeJin) amiről ESETLEG el tudom képzelni, hogy real, bár lehet hogy nem, ezt nem nagyon fogjuk megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!