Rosszullét a füvezés után, pánik?
Hello mindenki, tegnap a haverommal elrántottunk egy jointot, mivel ki akartuk probálni...Vettünk 1s egy g-t és egyik nap ki is próbáltuk semmi nem volt, csak picit téptünk be pedog fejenként 2 joint.
Másnap reggel is elszívtunk egy felet...Semmi
Tegnap úgyszint 2őt ugyan abból a cuccból, de
A haverom olyan szintrn parázott, hogy 153 volt a pulzusa és rendesen lehetett látni rajta meg érezni hogy milyen gyorsan ver a szive
Nem tudodd lenyugodni, nem mert elaludni
És ma panaszkodik hogy nem érzi jól magát meg a szive olyan fura könnyű de kicsit émelygős is
És nem érzi, hogy dobod de 78 a pulzusa
Mi lehet ez
Válaszokat előre thx
F/17
Haver f/17
Úgy gondolom, annyira hülye azért nem vagyok, hogy ne tudjam megkülómböztetni a biofüvet,m meg a rendeset.Úgy tudom a bio-nak nincsen olyan szaga mint a rendesnek,nem is olyan az ize sőt, nem is úgy néz ki.Kis gumókban volt, és még egészben, szóval kérlek ne oktass ki..
Írni meg sajnálom, hogy nem tudok de,
ilyen az, ha ideges vagy mert a legjobb barátod szenved és te nem tudsz mit tenni
Szóval kérlek, ha normális választ nem tudsz írni akkor ne is kommentelj...Köszönöm!
Amúgy meg Németben nem
Úgy gondolom, annyira hülye azért nem vagyok, hogy ne tudjam megkülómböztetni a biofüvet,m meg a rendeset.Úgy tudom a bio-nak nincsen olyan szaga mint a rendesnek,nem is olyan az ize sőt, nem is úgy néz ki.Kis gumókban volt, és még egészben, szóval kérlek ne oktass ki..
Írni meg sajnálom, hogy nem tudok de,
ilyen az, ha ideges vagy mert a legjobb barátod szenved és te nem tudsz mit tenni
Szóval kérlek, ha normális választ nem tudsz írni akkor ne is kommentelj...Köszönöm!
Amúgy meg Németben nem nagyon van elterjedve a herbál
Ha kirakod egy nyilvános fórumra, hogy hülyeséget csináltatok, akkor azzal vállalod, hogy lesznek, akik kioktatnak és elhordanak mindenféle idiótának. Miért? Mert hülyeséget csináltatok, ami ráadásul illegális is, nehogy már neked álljon feljebb.
A leckét meg ebből megtanulhattátok... vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!