Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fültágító viselők! A fültágító...

Könyörgök kérdése:

Fültágító viselők! A fültágítót tényleg csak 2mm-ig tágítják aztán magatoknak kell?

Figyelt kérdés
Tényleg nincs Budapesten egyetlen olyan hely, ahol tovább tágítanák? Igazából nem azzal van baj hogy félek hogy fájn fog vagy hogy nem e tudom megcsinálni, csak amilyen szerencsés vagyok befog gyulladni azt pedig nem igazán szeretném. Tapasztalat: magamnak szúrtam ki a fülem (fülbevaló miatt) féléve és begyulladt ezért ki kellett szednem X"D

#otthon #fültágító #piercingesnél
2018. szept. 9. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Sosem hordanék fültágítót, de így tippre elég ha fokozatosan mindig beraksz egyel nagyobbat. Miután begyógyult, nem fog begyulladni.
2018. szept. 9. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudom,mert én elejétől végig egyedül tágítottam. Ha félsz hogy fájni fog,akkor eleve minek akarsz fültágítót? 😏 Gyakran begyullad,ez a folyamattal jár. Nem vészes. Ha lassan,fokozatosan és ésszel csinálod,nem lehet gond.
2018. szept. 9. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha lassan tágítod akkor nem lesz baj. Viszont ha úgy csinálttod meg, azeszméletlenül fog fájni.
2018. szept. 10. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!