Hogy tudom egységessé tenni a Feedemet Instán?
Mármint hogy nagyjából a színek megyeggyezzenek.
Nekem nincs rendes kamerám, csak egy iPhone 6s teleofonom, amivel én legalábbis boldogulok. Viszont melyik az az alkalmazás, (lehetőleg iPhonera), amelyikkel át lehet szerkeszteni a képeket úgy, hogy egy színvilág legyen, mint pl Farkas Timi most a rózsaszín feedre szokott rá. Én nekem még nincs ötletem, lehet én is arra akarok, de lehet kékes árnyalatra is gondoltam, a lényeg hogy melyik alkalmazással tudom megoldani, illetve hogyan? (Nem vagyok valami nagy angolos, sem nagy képszerkesztő típus de érdekelne.)
Valamint ha van ilyesmiről megfelelő videó akkor elküldenétek?
Köszönöm előre is. <3
Bocsi még annyit kihagytam, hogy talán lehetne Pics Art alkalmazáson simán kiválasztani 1 féle effectet, és azt használni minden képnél. Viszont nem tudom ez mennyire praktikus és igényes.
Henry Kettner videóját néztem, és ő igényesebben csinálta meg a képeit.
Ezért érdekelne ez az egész. Mit gondoltok?
“Nekem nincs rendes kamerám, csak egy iPhone 6s teleofonom”
😂😂😂
Hobbi fotós vagyok, én ezerszer rosszabb kamerával kezdtem mint egy 6s, valójában a 6s-nek kiváló kamerája van.
Az persze más kérdés valaki tudja-e használni, de ha az nem megy akkor egy komolyabb gép se adna jobb eredményt.
Akár tetszik akár nem, ha azonos színvilágú képeket akarsz, akkor valamilyen alap szinten meg kell tanulnod ezeket a dolgokat.
Ami alatt azt értem, hogy több képszerlesztő appot is kipróbálni és legalább egyet begyakorolni, olyan nincs ami gombnyomásra egy stílusba tolja minden képed.
Igen, alap szinten használhatod ugyanazt az egy filtert minden képre kezdésnek az is valami.
Köszönöm szépen! :)
Igaz nem vagyok én fotós, csak egy átlagos lány vagyok egy 'egyszerű még is hasznos' telefonnal, ha fogalmazhatok így azt hiszem.:D Viszont nekem tetszenek a képeim, és most nem csak a szerkesztésre gondolok elsősorban, hanem magáról az elkapott pillanatról. Azt sajnálom hogy egyenlőre egy effectet tudok (egyenlőre) használni mindegyikre, hogy valamennyire passzoljanak egymáshoz, de még van hova fejlődni és fogok is! Nem adom fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!