Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sziget sorbanállás elkerülése?

Sziget sorbanállás elkerülése?

Figyelt kérdés
Utolsó 3 napra ki fogok menni, és baromira utálok sorbanállni, ha mondjuk már reggel ott vagyok, ezt el lehet kerülni?
2018. aug. 10. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A bejutásnál való sorbanállásra gondolsz? Legnagyobb tömeg a délután koncertkezdések előtt, meg a legjelentősebb nagyszínpados koncertek előtt szokott lenni. Ha nem az első, beköltözős napokon mész, akkor a délelőtti órákban azért nem lesz tömeg egyáltalán.

Amúgy arra készítsd magad lélekben, hogy hiába jutsz be gyorsan, rengetegen vannak, ezért gyakorlatilag mindenhol sorban állás vár rád. Ha pisilni mész, ha vennél egy sört vagy valami kaját.

2018. aug. 10. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából csak a bejutásos sorbanállás volt a kérdés, bent elküldök valaki havert sorbanállni 1-2 italért cserébe... Köszi a választ, kb. délben be is megyek, remélem akkor még nem a kibírhatatlan kategória
2018. aug. 10. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én délután mentem, nem volt semekkora sor. Táska ellenőrzésnél álltam max 2 percet de ennyi.
2018. aug. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!