PlayIT-n mennyit kellett sorban állni, hogy ki lehessen próbálni a oculus riftet?
Figyelt kérdés
A győri és a pesti rendezvényekre lennék kíváncsi. Mennyit kellett sorban állni, és meddig lehetett használni?2015. máj. 10. 13:38
1/3 anonim válasza:
Én Pesten voltam, és pontosan 1 óra 17 percet álltam sorba. 5 percig lehetett használni. DE MEGÉRTE!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem nem kell majd ilyen sokat sorban állnom, de ha egész nap is ott kell, hogy várjak, akkor is kipróbálom. Apropó, milyen játékot lehetett vele kipróbálni?
2015. máj. 11. 23:42
3/3 anonim válasza:
Egy TechDemo-t. Azt amikor egy piros körhintán ülsz. Nagyon menő. Viszont. Ha te olyan hú de nagy dologra gondolsz... Nem lesz az. Nekem kicsit csalódás volt, de ennek ellenére elfogadnám. :D Kicsit pixeles, és egy kicsit látod az Oculus Rift széleit. Mintha egy napszemüveg lenne. Mert hát... Annak is látod a széleit. Nagyon jó cucc, viszont ha venni akarsz, várj a végleges verzióra. 2016 február
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!