Mennyire nagy jelentosegu az egyetemi golyatabor?
Figyelt kérdés
Aki volt, jol erezte magat? Aki esetleg nem, az a kesobb hallottakbol megbanta, hogy nem ment?2018. aug. 5. 14:59
1/3 anonim 

válasza:

Jó élmény és akkor jól is éreztem magam. Amiért ezen kívül érdemes lehet elmenni, hogy hasznos ismeretségeket lehet kötni. Így 10 évvel később viszont magából a táborból már alig emlékszem valamire.
2/3 anonim 

válasza:

Én a helyedben semmiképp nem hagynám ki. Már csak azért sem, mert hogyha nem mennél, lehet, hogy kicsit hátrányból indulnál szeptemberben ismerkedés terén. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a gólyatáboron múlik, hogy lesznek-e barátaid az egyetemen, dehogyis. De pl. nekem kicsit nyomasztó érzés lenne az első napokban, hogy a hallgatók nagyrésze már ismeri egymást. Persze, én csak magamból indulok ki, tudom, hogy vannak olyan emberek, akik az ilyet meg se éreznék, mert pikkpakk be tudnak illeszkedni akár már egy összeszokott társaságba is. Egyénfüggő. Ha meg aztán mégis rossz érzésekkel jönnél el a táborból, úgy kell felfogni, hogy negatív tapasztalat is tapasztalat... Ilyen az élet, sokszor megbánunk dolgokat, de nem éri meg azért nem élni a lehetőségekkel, mert "nehogy megbánjam". De ezt természetesen neked kell eldönteni, én nagyon az "egyszer élünk" elven vagyok, azért is próbállak buzdítani, hogy ne hagyd ki. :)
3/3 anonim 

válasza:

Én elmentem, és megbántam. Többek között ez annak tudható be, mert nem vagyok nagy alkohol párti, és a legtöbb feladat arról szólt, hogy inni kell. Ha nem mész el is lesznek az egyetemen barátaid, emiatt nem kell aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!