Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » SZTE-ÁJTK gólyatábor 2018...

SZTE-ÁJTK gólyatábor 2018 érdemes menni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagyon ivós&bulizós fajta csaj, és félek, hogy nem érezném jól magam. Másfelől viszont jó lenne megismerkedni a többiekkel.

2018. aug. 1. 10:29
 1/7 anonim válasza:

A gólyatáborokban nem kötelező megcsinálni a "feladatokat", és azt sem, amit mondanak. Felnőtt ember vagy, van jogod dönteni arról. hogy mit szeretnél ott csinálni. Hidd el, lesznek a gólyatáborban olyan személyek is, akik egyáltalán nem nagy ivós/bulizósok.

Ha pedig tényleg nem éreznéd jól magad, akkor hazamész. Viszont eddig szinte csak jókat hallottam a gólyatáborokról. Még azok is jónak tartották, akik nem nagy partiarcok.

2018. aug. 1. 10:34
 2/7 anonim válasza:
Én tavaly voltam szintén ebben a gólyatáborban. Hogy őszinte legyek, eléggé csak az ivásról szólt, de ahogy az előttem válaszoló mondta, nem kötelező benne részt venni, vagy csak annyit iszol amennyi úgymond jól esik. Barátkozás szempontjából nem gond ha kihagyod, max az ismerős arcok miatt lehet fontos, de gt nélkül is tudsz szerezni simán barátokat, mondjuk szerintem ez szakfüggő is. Amugy melyik szakra vettek fel? :D szummázva , nincs belőle semmi baj ha kihagyod.
2018. aug. 2. 09:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Jogász
2018. aug. 2. 16:53
 4/7 anonim válasza:
Akkor viszont szerintem érdemes lenne elmenni, a gt összetétele kb 70%-ban jogász, meg mivel csoportokban lesztek a félév sorân, a gt-ben könnyebb lesz ismerkedni, a kisebb szakoknál a karon pl nemzetközi tanulmányoknál a gt annyira nem lényeges.
2018. aug. 2. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 5 éve voltam, de én pénzkidobásnak éreztem. Én is olyan beállítottságú vagyok, mint te és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány ilyen emberrel akadtam össze. Szerintem az ivósok&bulizósok úgyis a hasonló embereket keresik vagy barátkoznak jobban. Annyiból jó, hogy első nap nem úgy mész be, hogy mindenki ismeretlen, de gt nélkül is lehet jóbarátokat szerezni. A lényeg, hogy ha most lennék gólya, biztos nem mennék.
2018. aug. 6. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi!
2018. aug. 6. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon király volt👌👌
2018. aug. 22. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!