Hogy dolgozzam fel hogy soha nem fogok eljutni az Ozorara vagy bármely más fesztiválra?
Minden nyaron elhatározom , hogy igen idén más lesz az én nyaram fesztivál buli stb
Aztán minden nyár úgy ver eget hogy lemaradtam mindenről és marad a fájdalom az üresség
Nekem ez minden vagyam hogy elljussak ezekre de nem tudok kivel menni , vagy nincs pénzük rá vagy oket nem érdekli stb
24 éves vagyok felek hogy ha így halad hogy nem jutok el sehova már túl keso lesz hogy eljussak
Ki akarom élni magam bulizni szórakozni és felek hogy nem lesz már rá lehetőségem
Nő vagyok nem férfi
Egyedül meg nem szeretnek menni
Nekem minden pénzt megérne
Dugni meg úgy sem dugnék , mert nem azért mennek meg amugy sem vonzodom a ferfiakhoz
Táncolni mennek hogy elvezzem a zenét
Piat nem szertem mert tompit és lassít
Rengeteg Goa bulin voltam már ott sem volt semmi ilyen hogy ram másztak volna
Szerintem nincs jobb dolog az egyedül fesztiválozásnál.
Önmagad törhet felszínre, mert ott vagy egy olyan helyzetben, hogy nem ismersz senkit, és innen kell építgetned az utad. Rengeteg ember van ott, biztos találsz hasonló személyiségtípusokat, de még mindig ott van közös témának goa.
Ha egyszer ott vagy abban a világban, amikről az aftermovie-kat láttad, egyszerűen nem fogod megbánni. Nem fogod még azt se bánni, hogy nem barátkoztál össze senkivel.
Nekem olyan élmény nézni a táncoló tömeget, és átgondolni hogy ez a fesztivál hogyan jutott el idáig, hogy könnybe lábad a szemem.
Összefutottam pár csajjal, akik egyedül mentek le Ozorára. Mindegyikük azt mondta, hogy nem bánta meg a döntésüket. Te se bánnád. És ne mvagy elkésve 25 évesen se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!