Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elmenjek így fesztiválra?

Elmenjek így fesztiválra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ma mennénk egy fesztiválra (~100km), de tegnap estére lebetegedtem. Egész éjszaka 38,5 körül volt a lázam és izzadtam végig. Most reggel 37,2 körül vagyok, és viszonylag jól is érzem magam, de nem tudom, hogy estére visszajöhet-e. Be merjem vállalni? A jegyek még ugyan nincsenek meg, de 2 másik ember szórakozását is elrontanám, ha nem mennék

Ti mit tennétek a helyemben?

2018. júl. 26. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudod te miből ered a "ráfázni" kifejezés? Tudod te ki az a Nemecsek Ernő?

Na ilyeneket mondanék ha gyerek lennél...

Egyébként meg csak te tudhatod hogy érzed magad. Ha este rosszabb lesz, ugyanúgy tönkrevágod a bulit. Olyan csodaszer meg nincs ami estére kiviszi a vírust. Feküdj, aludj, ketten is elegen vannak.

2018. júl. 26. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem mondom meg, hogy te mit csinálj, de nekem ugyan ez volt. Én elmentem így is, és nem lett semmi bajom, sőt meggyógyultam. De lehet ez az elfogyasztott pálinka mennyiségnek volt köszönhető :D

"Ha beteg vagyok, akkor inkább dobom a betegséget és helyette király leszek." :D

2018. júl. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!