Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek elmenjek vagy ne?

Szerintetek elmenjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem tetszik és jóba vagyunk (ő azt mondja hogy rám hogy barát de szerintem lassan több mint barát) hívott bulizni ő jár a barátnőjével bulizni sokat meg isznak is , na tudni kell róllam hogy egy visszahúzódó vagyok nem voltam még soha discoba (18 vagyok) és inni se szeretek meg nem is innék mert kocsival leszek! És ha én nem érzem jól magam az olyan ciki fél óra mulva azt mondani hogy bocs megyek haza lehet a diszkóba ilyen vadállatok is vannak! Van kedvem egy picit de nagyobbrészt nincs kedvem! Ti mit tanácsoltok?
2018. júl. 13. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, hogy menj el, szórakozz, táncolj, bulizz. Ne igyál alkoholt, vidd haza a csajokat. Elsőnek a barátnőjét a meghívódnak, aztán őt ültesd melléd az ülésre, valahol állj meg, öleld át, csókold mg, a többit rád bízom. Azért adtam ezeket az "edzői" tanácsokat, mert - amint írod is - visszahúzódó vagy, talán félénk és tapasztalatlan. Érezd jól magad. A csaj ne hiába hívott meg! Élj az alkalommal, bizonyára tetszel neki. Most vagy fiatal, hajrá!
2018. júl. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!