Gogu miért törölte az összes videóját?
Figyelt kérdés
Oké, tudatlan vagyok, bocsi. Most értem haza nyaralásból ahol nem volt netem és felnézve Youtubera vettem észre hogy Papitónak minden videója törölve lett és gondolom live se lesz már:( pedig nagyon szerettem a videóit, bírtam a srácot meg a közösségét is, a liveokat is nagyon élveztem. Gondolom, hogy oka volt rá, és teljes mértékben megértem a döntését, de lemaradtam arról, hogy tulajdonképpen mi történt. Esetleg valaki tudja? Válaszokat előre is köszönöm!2018. aug. 1. 00:22
1/4 anonim válasza:
Gondolom elege lett már a magyar YouTube-ból, meg is értem. Egyébként anno ő is Ranter volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..
Sajnálom, hogy elment a platformról, majdhogynem már csak miatta jártam fel:c.
2018. aug. 2. 03:14
3/4 anonim válasza:
Csáá gubóó jó a stream!!! Köszi a giftet Idontflow!!4 EKSZDEEEE
4/4 Tyranida igazi válasza:
Mosti is streemel a román
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!