Rajmond555 kérdése:
Martin Garrix miért törölte le a Sziget Fesztivál Live-videóját (kb 1,5óra)?
Figyelt kérdés
Én kb amióta fent van szinte hetente 1x meghallgattam főzés közben, tegnap keresném és sehol semmi, pedig már több mint 3 millió megtekintése volt. Mi lehet a probléma?2015. okt. 29. 18:17
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy az ő saját csatornáján volt? Nem csak úgy valaki felvette és ENGEDÉLY NÉLKÜL felrakta? Mert ha az utóbbi, akkor az a baj.
2/6 anonim válasza:
A saját csatornáján volt fent, de egyébként twitteren leírta hogy mi a probléma csak én nem annyira értek hozzá. A lényeg, hogy rajta vannak, hogy visszatetessék de én nem sok reményt fűzök hozzá. Pedig imádtam azt a videót... :( Legalább meg tudtam nézni, ahányszor csak akartam ha már élőbe sajnos nem voltam ott..
3/6 anonim válasza:
Ha visszarakják akkor töltsétek le gyorsan :)
4/6 anonim válasza:
Valaki letöltötte és felrakta a saját csatornájára, ott meg tudjátok nézni. Én is pont ma akadtam rá:) https://www.youtube.com/watch?v=ZUoc_mlxlAM
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most volt időm utánanézni, és sajnos ez az ok:
"A videó WMG és SME anyagát tartalmazza. Egyikőjük letiltotta azt szerzői jogi okok miatt."
Bár mondjuk ezt sem értem... Ő egy DJ, "megkapja" az összes zenét ingyen még mielőtt debütálnának a különböző lemezkiadóknál, akkor mégis hogy lehet ilyen? Ennyi erővel le sem játszhatná az a mixet...
Vagy a Spinnin' Rec. így állna "bosszút" amiért elhagyta volna őket?
Most már sajnálom h nem töltöttem le Mp4ben...
2015. nov. 2. 18:22
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!