Ha tehednéd, melyik fikciós világba utaznál el?
Hát ez nehéz kérdés.. amikre azt mondom, hogy nekem baromira tetszenek azokba ha pisztolyt tartanának a fejemhez sem mennék.. :D Habár van 1-2 ahol igazából viszonylag kicsi az esélye, hogy megszívom. [Mert ugye nem kötötted ki, hogy a világ film/könyv szempontjából fontos "frakcióba" tartoznánk.]
Tudom is én az Alien univerzumban az átlag polgár élete kifejezetten nyugis. :D De innentől kezdve nem is annyira érdekes.
A star wars már talán olyan ahol totál átlagosan is érdekes lenne élni.
Amit messziről kerülni kell:
Warhammer 40k, DOOM, Dune, Kidou senshi gundam, Toukyou kushu, Shingeki no kyojin, koutetsujou no kabaneri és hasonló darabok, nem igazán életbiztosítás még akkor is ha amúgy messze érdekesebbek mint a fentiek.
Mivel most olvasom a Térség-sorozatot, így különösen sajnálom, hogy rossz korba születtem. Semmi érdemi űrutazás:(
Ahogy fentebb írták, a Warhammer 40k világát meg csak olvasni jó, illetve távolról "figyelni". Lenyűgöző, grandiózus, epikus, de sosem élnék benne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!