Fesztiválönkéntesről mennyi idő múlva küldenek e-mailt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelentkeztem a Szigetre, volt már meghallgatásom is. Skype-os meghallgatáson vettem részt, mivel erdélyi vagyok.
Még nem kaptam e-mailt a beosztásomról, ami azt jelenti, hogy még nem 100%, hogy fel fognak venni. Nekünk innen erdélyből elég rizikós utolsó pillanatig halogatni a jegyvásárlást vonatra/buszra/repülőre, mert nem biztos, hogy lesz még, ezek a jegyek hamar fogynak, mert kevés járat van.
Szóval nagyon szorít az idő, szerintetek megvásároljam most a jegyet, vagy már meg kellett volna kapnom azt az e-mailt?
2018. júl. 16. 16:01
1/2 anonim válasza:
én pl már kaptam, de csak ideiglenes munkakört.
2/2 anonim válasza:
Hívd fel őket és kérdezd meg hhogy ezért és ezért tudni szeretnéd, nem lehetne-e stb.. De volt hogy fesztivál előtti 1 hétben kapott barátom értesítést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!