Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van olyan online sportfogadó...

Van olyan online sportfogadó hely, ahol regisztráció esetén a megadott postai címemre semmit nem küldenek?

Figyelt kérdés

eddig csak a bet365-öt próbáltam, de ők küldenek regisztráció után, illetve nem is tetszett. tudtok olyat ahol nem küldenek?

ritkán vagyok otthon, és nem szeretném ha a személyes adataimmal teli lévő levél esetleg elkallódjon

2016. jún. 6. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Bwin-en egyszer se kaptam.
2016. jún. 6. 11:43
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Tippmixpro sem küldött még semmit postán.
2016. jún. 6. 11:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Tippmixpro nem tetszik..

Bwinről tudnál írni?

2016. jún. 6. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom hogy mit akarsz róla hallani :D De szerencséd van hogy haverom bet365-ön nyomatta mellettem amikor én bwineztem :D Különbség nem nagyon van, bwinnek szebb az egész felülete, ha jól emlékszem több élő fogadás is van rajta, meg jobb (legalábbis nekem) fogadási lehetőségek. Értsd úgy, hogy pl. Röplabdánál lehetett fogadni hogy mondjuk ki nyeri a 17.pontot vagy akármi. Ha jól emlékszem bet-nek nem volt olyanja ami bwinbe ne lett volna. Meg én örültem hogy ebben voltam mert a másik annyira nem tetszett. De amúgy tényleg ugyan az kb. a kettő. De felmész a weboldalára, látni fogod hogy milyen.
2016. jún. 6. 11:56
 5/8 A kérdező kommentje:
és akkor semmilyen adatmegerősítős vagy egyéb dolgot nem küldenek postán ugye?
2016. jún. 6. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Semmit az ég világon. Bátyám is vagy 6 éve biztos fent van, azóta egy levelet nem kapott. Még azt se, hogy már nem fogadott 1-2 éve. Amit a Bet küldött haveromnak :D

Meg nem is értettem hogy levelet küldenek nála se. Nem sok értelmét látom.

2016. jún. 6. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:
és mennyi volt igaz a sok negatív véleményből miszerint nem mindig fizetnek, illetve volt hogy letiltották az oldalt?
2016. jún. 6. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem mindig kifizettek, oldalt meg kedves miniszterelnökünk tiltatta le mert ugye 100 milliót kért tőlük 1 évre hirtelen. Bwin az egyik legnagyobb fogadási oldal, szóval ebből kifolyólag megbízható.
2016. jún. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!