Komoly kérdés, mi a véleményetek? (18+)
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az emberek sokkal hamarabb megnyitják azokat a kérdéseket, amelyeknek a címében (18+) van? Ha most is így volt, kérlek írjátok meg kommentben, mert őszintén kíváncsi vagyok hogy az embereket jelen esetben tényleg a kérdés érdekelte, vagy a (18+) mögött megbúvó szaftos tartalom? Előre is köszi az ŐSZINTE válaszokat!2018. júl. 12. 23:22
1/3 anonim válasza:
A TV műsorújságában is arra a filmre figyelünk fel aminek címe mellett a 18+ szerepel. Vélhetően az nem unalmas.
2/3 anonim válasza:
Engem a kérdés érdekelt. És a mögötte lévő szaftos tartalom :)
3/3 anonim válasza:
Mert az érdekelt mi lehet 18+os tartalom szórakozás kategóriában, ami nyilván nem köthető a szexhez, mert a szexhez kőthető szórakozás is a szexualitás témakörbe tartozna. Tehát vagy eltévedt kérdés lenne, vagy valami akkora horror amiről olvasni is borzalom, vagy valaki legyilkolt egy celebet és nem tudja melyik újságnak küldje róla a képet. Kíváncsi voltam. Ha szaftos 18+os téma étdekelne most a szexualitás témakört nézegetném, mert esténként lasabban moderálnak és ilyenkor aztán néha elszabadulnak ott az emberek. :D De már vagy 3 új kifejezést is tanultam onnan, szóval az is lehet hasznos. Ott sem kifejezetten a szaftos tartalomra megyek, inkább az érdekesekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!