Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Herby mindenről vlogol, de...

Herby mindenről vlogol, de arrol miért nem mer, hogy Kinga miért dobta ki?

Figyelt kérdés

Az már "égő" herbynek? Pedig azt mondta semmi sem égő.

Mielőtt valaki azt írná hogy senkinek nincs köze hozzá akkor emlékeztetném arra a kedves embereket, hogy arról is beszélt régen hogyan dugta meg diát meg miket csinált a dia az ágyban.

Legalább Kingának megjött az esze, és kirúgta ezt az ingyen élőt.

2018. júl. 2. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Fogalmam sincs, kikről van szó, de általában az emberek a negatív dolgokat nem kürtölik világgá önként.
2018. júl. 2. 17:58
 2/8 anonim válasza:
45%
Szàmomra sem vilàgos, hogy kiről van szó. Xd
2018. júl. 2. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Herby egy munkanélküli (amit láttam akkor az volt), pánikbeteg, némileg alkesz videoblogger a youtubon. A barátnőit nem ismerem melyik-melyik, a rész amit láttam, ott volt egy kislány. Ahogy elnéztem a srácot, nem az a fajta, aki túltenné magát hamar egy válság helyzeten, szóval lehet, hogy ezért nincs videó róla.

31/f

2018. júl. 2. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen egy faszi.... én ott lemaradtam, amikor a csaj elment hozzá, aztán kiderült, hogy férje van, meg gyereke. Azóta megint volt nője?
2018. júl. 2. 18:46
 5/8 anonim válasza:
Egy ilyen senkiházira ennyire buknak a nők. Holnap leszámolok,bedepressziózok,iszok. Sic transit gloria mundi.
2018. júl. 2. 18:53
 6/8 anonim válasza:
34%

Draga, ez a felnott!!!! Rovat.

Fingunk nincs ki aHerby es Kinga.

Ja. Es nem is akarjuk megtudni.

2018. júl. 2. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nem beszél róla, mert ez a csaj egy komolytalan távkapcsolatos senki volt Herby listáján. Ahogy jött, úgy ment.
2018. júl. 2. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem nézem őket, de tippelek: lehet, hogy a csaj kérte meg rá, esetleg megegyeztek, hogy nyilvános felületen nem terítik ki a szennyest.

22/N

2018. júl. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!