Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak engem irritál, hogy ezek...

Csak engem irritál, hogy ezek a youtube-osok minden videóban elmondják, hogy iratkozz fel, kapcsold be a csengőt, like-old és irj kommentet?

Figyelt kérdés
Ha valaki meg akarja ezeket tenni, meg fogja akkor is, ha nem mondja el, és a legjobb, mikor már a videó elején elmondja...
2018. jún. 29. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszönömhogymegnéztedhateccettiratkozzfelésnyomjegylájkotmegnyomdmegacsengőt

Rühellem, bocsánat mindenki, de olyan undorítónak tartom a dolgot. Azt még inkább, amikor random benyögi a videóban, hogy iratkozzak fel vagy lájkoljam, vagy valahová a háttérben elrejti. Fúj.

Értem én, hogy kell a visszajelzés, de kérés nélkül is dobok egy lájkot, ha tetszett. Sőt, még kommentelni is szoktam néha. Sőt, még dislikeolni is! :D

2018. jún. 29. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
a csengőcske zavar, azhogy iratkozz fel az nem
2018. jún. 30. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Most már nem annyira mondják. Régebben volt szokás.

Amikor szokás volt akkor is inkább komikus volt a többi videjós szokással együtt. Amit egymásról másolgattak.

Ami viszont mindig marad az a lényeg nélküliség. Ennek is megvan a komikuma. Például most feldobott nekem az ajánlóban egy ilyen videót:

https://www.youtube.com/watch?v=dauPeoLfyAY

A fiatalember elmondja az elején hogy napi vlogokat fog csinálni. 3 naponként :)

Utána az egész videóban azt ecseteli hogy milyen komoly témákkal fog foglalkozni. Vártam a komoly témákat amikor a videó vége felé elmesélte fél percben hogy leszaladt egy lejtőn és kórházba került. Az már igaz hogy a kórház komoly dolog. A videónak vége is lett. Ezt a "tartalmat" megnézték 60 ezerszer: ez a fiatalember most akkor valamelyik aktuális celeb?

2018. júl. 1. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

ez ugyanolyan, mint FB-n és a blogokon a lájkolj és oszd meg, íratkozz fel a hírlevélre, lájkokat köszönöm és hasonló szövegek. lehet utálni, de egy csomó tanulmány van róla, hogy ha valaki kéri a nézőit, olvasóit ilyesmire, akkor nagyobb arányban megteszik, mintha nem kéri őket. ha pedig egy ilyen mondat miatt kimutathatóan többen fognak feliratkozni, lájkolni, megosztani, akkor érdemesebb elmondania az embernek, mintha nem tenné. lehet, hogy van akinek nem tetszik, lehet, hogy akár el is veszít miatta néhány nézőt/olvasót az ember. viszont amíg többet nyer vele, mint amennyit elveszít, addig megéri. ez a tömegkommunikáció csodája. a nagy számok érvényesülnek benne. egyre inkább ilyen a világ, akár tetszik, akár nem.

még a legébénább videókkal is van munka. egy komolyabb videóval, bloggal vagy vloggal meg pláne. persze vannak ebben is eltérő szintek, de azért akkor is idő, energia minden tartalmat előállítani. főleg, ha igazán jó és értelmes tartalomról van szó, amit hosszú távon és rendszeresen termel valaki. ehhez pedig elég komoly motivációra van szükség, hogy értelmét lássa az ember a folytatásnak és ne hagyja abba, csak mert sokkal kényelmesebb, élvezetesebb, hasznosabb ahelyett, hogy nektek tartalmat csinálna inkább elmenni szórakozni, könyvet olvasni, filmet nézni, vagy kirándulni egyet. lehet utálni a tartalomgyártókat érte, hogy lájkokat, feliratkozókat, megbecsülést, vagy akár pénzt is kunyerálnak. viszont ha nem teszik, nem térül meg nekik valamilyen formában, akkor egy idő után el fogják veszíteni a lelkesedésüket és abbahagyják, mert már nem éri meg nekik a semmiért tovább csinálni. aki nem hiszi el, az csinálja csak lelkesedésből jobban, lájkok, feliratkozók és bevétel nélkül és soha ne hagyja abba - meglátjuk, nektek sikerül-e, vagy belátjátok, hogy mégis csak így van...

2018. júl. 3. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 ha annak érzed celeb, különben nem.

nem kötelező nézni a produktumokat, ez nem tv

2018. júl. 3. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:

#14: Ezek az emberek pénzt kapnak a Youtube-tól. Pont annyit amennyit a rajta végzett munkájuk ér. Na ezen felül pofátlan kéregetni. Mert úgyis van aki ad. Ez most demagóg lesz: ha adakozni akar akkor adhatná olyannak aki tényleg rászorul. Nyilván mindenki oda adja a pénzét ahova akarja. Sok ember költi a videósokra. De ettől még az ismert videósok 99%-a nem ad semmi pluszt. A kamera stb. költségeket szinte mindegyik videósnál bőven fedezi a youtube pénz. Vagy a reklámszponzorok. Akármit is adnak be a nézőiknek ez így van.

Régen is voltak mecénások. A művészeket pénzelték de azok között is a tehetségtelen semmirevalókat. Mert a tehetségesek megéltek mecénások nélkül is és nem akárhogy. Látod nem új a téma. Csak az évszám változott.

2018. júl. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!