Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg az értékek...

Hogyan oldjátok meg az értékekre való odafigyelést strandolás közben?

Figyelt kérdés
Ketten mennénk strandolni, nyilván együtt szeretnénk fürödni de egyelőre nem tudom hogyan lehetne megoldani, hogy biztonságban legyenek az értékeink.

2018. jún. 24. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobb strandokon lehet kabint bérelni, vagy adnak kulcsot egy szekrényhez, ahova bepakolhattok, a belépődíjért cserébe. Én így szoktam.

Ha nincs ilyen lehetőség, esetleg elhívok magammal 1-2 ismerőst, így mindig lesz valaki a cuccok mellett.

2018. jún. 24. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál ilyen strandokat mondani (siófokon, Budapesten, velencei tavon van ilyen)?
2018. jún. 26. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Budapesten, úgy tudom, minden strand ilyen, mármint minden medencés strand. Ahol tóban, folyóban lehet fürödni, azzal nincs tapasztalatom. A Velencei-tónál, Balatonnál már régen voltam. Keszthelyen tudok ilyen kabinos strandról.
2018. jún. 26. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hasznosak voltak a hozzászólásaid.
2018. jún. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!