Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy viselitek ezt a rengeteg...

Hogy viselitek ezt a rengeteg embert nyaralás/strandolás alatt?

Figyelt kérdés
Balatonaligán van nyaralónk, amióta az eszemet tudom, minden nyáron a szabadidőnk jelentős részét lent töltjük, alapvetően imádom a helyet, de azt veszem észre, hogy évről-évre egyre "élhetetlenebb" az élet a parton...Egyre népszerűbb a hely, és nagyon durva "hering-effekt" van már hétköznap is, az emberek hatalmas parasztok, kb ráfekszenek egymás törölközőjére, annyira közel mennek egymáshoz, az idióta gyerekeiknek mindent megengednek, semmiért nem szólnak rájuk, múltkor napozás közben konkrétan keresztülfutott rajtam egy kölyök, és annyit nem kaptam utána, hogy "bocsánat" vagy valami..egyre gyakrabban futok bele hasonló szitukba, és elszomorítónak tartom, hogy az emberek ennyire nem figyelnek oda egymásra. Én vagyok évről-évre egyre antiszociálisabb, vagy tényleg egyre jobban eldurvul ez a helyzet? Már a nyugis, régen teljesen kihalt strandszakaszt is teljesen ellepték, és sajnos oda megy rengeteg gyerekes is hangoskodni, meg teljesen kifordulni magából, holott arra ott lenne a normál strandrész a többi hasonló mentalitású emberrel együtt...
2017. júl. 22. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Tegyük hozzá, hogy a VB most rásegít erre.

Mi mindig a délin vagyunk - mert ez a legszebb része -, és mindig találni olyan részt, ahol bőven akad hely, még a forgalmasabb részeken is, mint Almádi vagy Csopak.

Van egy remek megoldás erre. Mostanában én más miatt, de nem éreztem úgy ,hogy muszáj lenne fürdenem a Balatonban. Sétálok a parton és a többi, ha meg úszni akarok, akkor a nyaralóban, ahol lakunk beülök a medencébe, ahol senki sem zavar, van teteje, bármikor szolgálatra kész, tökéletes a víz...

Javaslom neked is, hogy ha ilyen gondod van, keressetek olyan lehetőséget, ahol lehet úszni (Nem is drága - sőt - ilyen helyet találni, akár csak egy napra)

2017. júl. 22. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is élhetetlenné válik egy adott hely egy bizonyos népsűrűség felett. Ezért nem is kívánok zsúfolt strandra menni. De például a falu széli szomszédmentes szülői házat imádom. Vagy bármi olyan helyet ahol minél kisebb a népsűrűség. Az ember nyaralni akar nem kimerülni.

Például ha megnézzük az amerikai hírességek házait, többségük szintén a minél kisebb népsűrűségű helyre törekszik. Például megvesz 5-6 hektár erdőt a város szélén és annak közepén épít villát. Így a szomszéd leskelődése vagy részegen történő éneklésének hallgatása kizárt.

2017. júl. 22. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
jáááj, elírtam, északi part,nem déli :D (gyorsan javítom, mert fontos :D)
2017. júl. 22. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyszüleim ház kiadással foglalkoznak az északi parton. Tőlük tudom, hogy egyre kevesebb külföldi jár a Balatonra...

A magyarokkal nem tudom, hogy mi a helyzet, lehet, hogy az ő számuk nőtt.

Én utálom a Balatont, szóval nekem teljesen mindegy :D

2017. júl. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!