Hogy viselitek ezt a rengeteg embert nyaralás/strandolás alatt?
Heló!
Tegyük hozzá, hogy a VB most rásegít erre.
Mi mindig a délin vagyunk - mert ez a legszebb része -, és mindig találni olyan részt, ahol bőven akad hely, még a forgalmasabb részeken is, mint Almádi vagy Csopak.
Van egy remek megoldás erre. Mostanában én más miatt, de nem éreztem úgy ,hogy muszáj lenne fürdenem a Balatonban. Sétálok a parton és a többi, ha meg úszni akarok, akkor a nyaralóban, ahol lakunk beülök a medencébe, ahol senki sem zavar, van teteje, bármikor szolgálatra kész, tökéletes a víz...
Javaslom neked is, hogy ha ilyen gondod van, keressetek olyan lehetőséget, ahol lehet úszni (Nem is drága - sőt - ilyen helyet találni, akár csak egy napra)
Szerintem is élhetetlenné válik egy adott hely egy bizonyos népsűrűség felett. Ezért nem is kívánok zsúfolt strandra menni. De például a falu széli szomszédmentes szülői házat imádom. Vagy bármi olyan helyet ahol minél kisebb a népsűrűség. Az ember nyaralni akar nem kimerülni.
Például ha megnézzük az amerikai hírességek házait, többségük szintén a minél kisebb népsűrűségű helyre törekszik. Például megvesz 5-6 hektár erdőt a város szélén és annak közepén épít villát. Így a szomszéd leskelődése vagy részegen történő éneklésének hallgatása kizárt.
Nagyszüleim ház kiadással foglalkoznak az északi parton. Tőlük tudom, hogy egyre kevesebb külföldi jár a Balatonra...
A magyarokkal nem tudom, hogy mi a helyzet, lehet, hogy az ő számuk nőtt.
Én utálom a Balatont, szóval nekem teljesen mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!